קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

קרם ברולה ביצת עין

קרם ברולה ביצת עין
Egggnog Crème Brûlée נטול גלוטן, וצמחוני משקאות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 49 גרם של שומן, וסך הכל 590 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קצפת, סוכר חום זהוב, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מתכונים דומים: קרם ברולה ביצת עין, קרם ברולה ביצת עין, ו ליקר ביצים רזה קרם ברולה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מקום 11x8 אינץ ' (קיבולת 8 כוס) צלחת אפייה קרמיקה רדודה במחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מערבבים קרם 2/3 כוס סוכר בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מקציפים חלמונים בקערה בינונית. בהדרגה להקציף בתערובת שמנת חמה, ואז רום, ברנדי, אגוז מוסקט, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
ברנדיברנדי
מוסקטמוסקט
קרםקרם
חלמון ביצהחלמון ביצה
מלחמלח
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
העברה לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
יוצקים מספיק מים חמים למחבת צלייה כדי לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של המנה. בזהירות להעביר מחבת לתנור.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
7
אופים עד פודינג מוגדר סביב הקצוות אבל המרכז עדיין מתנועע מעט כאשר המנה הוא מזועזע בעדינות, על 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר צלחת קרמיקה מהמים. רפרפת צ ' יל על המדף עד קר, לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.)
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
מיםמים
9
מטאטא Preheat. לחץ על סוכר חום דרך מסננת על פודינג כדי לכסות לחלוטין ובאופן שווה. צופה מקרוב, קרם מטגן 4 עד 6 אינץ ' ממקור חום עד בועות סוכר caramelizes, על 2 דקות. צ ' יל פודינג עד ציפוי מתקשה, לפחות 1 שעה עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
פודינגפודינג
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
10
מגישים קר.