קרם ברולה ביצת עין
Egggnog Crème Brûlée נטול גלוטן, וצמחוני משקאות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 49 גרם של שומן, וסך הכל 590 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קצפת, סוכר חום זהוב, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מתכונים דומים: קרם ברולה ביצת עין, קרם ברולה ביצת עין, ו ליקר ביצים רזה קרם ברולה.
הוראות
מקום 11x8 אינץ ' (קיבולת 8 כוס) צלחת אפייה קרמיקה רדודה במחבת צלייה.
מערבבים קרם 2/3 כוס סוכר בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מקציפים חלמונים בקערה בינונית. בהדרגה להקציף בתערובת שמנת חמה, ואז רום, ברנדי, אגוז מוסקט, ומלח.
יוצקים מספיק מים חמים למחבת צלייה כדי לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של המנה. בזהירות להעביר מחבת לתנור.
אופים עד פודינג מוגדר סביב הקצוות אבל המרכז עדיין מתנועע מעט כאשר המנה הוא מזועזע בעדינות, על 40 דקות.
הסר צלחת קרמיקה מהמים. רפרפת צ ' יל על המדף עד קר, לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.)
מטאטא Preheat. לחץ על סוכר חום דרך מסננת על פודינג כדי לכסות לחלוטין ובאופן שווה. צופה מקרוב, קרם מטגן 4 עד 6 אינץ ' ממקור חום עד בועות סוכר caramelizes, על 2 דקות. צ ' יל פודינג עד ציפוי מתקשה, לפחות 1 שעה עד 3 שעות.