קושירגיל
מוכן ב23 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

קרם ברולה טבעוני

קרם ברולה טבעוני
מתכון קרם ברולה טבעוני מוכן תוך כ 23 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. גשו לסופר וקנו פתיתי אגר, משקה וניל קוקוס טעים, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-511 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו קרם ברולה בננה קוקוס טבעוני, עוגות קרם ברולה טבעוניות, ו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה} (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצלחת קטנה לטאטא את העמילן לתוך 1/2 כוס חלב beverage.In סיר בינוני, לטאטא את הנותרים 1-1 / 2 כוסות משקה חלב, חלב קוקוס, חמאת קשיו, סוכר חום, סירופ מייפל, וניל, אגר. אם תרצה, אתה יכול למזג את החומרים עם בלנדר טבילה כדי להסיר את כל הגושים, או להשתין אותם בבלנדר.הפעל את החום על בינוני ולהמשיך לטאטא תוך הבאת התערובת כמעט רותחים.לאט, להקציף בתערובת עמילן חלב.המשך בישול תוך לטאטא במשך כ 3 דקות להיות זהיר כי התערובת לא להרתיח אבל נשאר חם מאוד. זה יתעבה במהירות.
מרכיבים שתצטרך
חמאת קשיוחמאת קשיו
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
כָּתֵףכָּתֵף
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
עמילןעמילן
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
AgarAgar
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
יוצקים את התערובת לתוך ארבע מנות crème brûlée או ramekins, הם יהיו מלאים למדי, ולתת צמרמורת במקרר לפחות 6 שעות או לילה.רגע לפני ההגשה, להסיר את brulees crème מהמקרר ולתת להם לעמוד במשך 5 עד 10 דקות כדי לחמם את הכלים מעט.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מפזרים כל אחד עם 1 עד 2 כפיות סוכר מעל צמרות באמצעות לפיד, להמס את הסוכר כדי ליצור שכבה פריכה על גבי. אם אין לך לפיד, למקם מתלה בקומה העליונה בתנור שלך. הפעל את התנור על צלייה, ומניח את ramekins תחת broiler במשך 2 דקות (שיטה זו עשויה לרכך את crème brûlée מגע).
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®