קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרם ברולה כתום מר

קרם ברולה כתום מר
מר כתום קרם ברולה הוא מנת תוספת צמחונית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 577 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את vanillan extract / essence, heavy / double cream, milk, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם ברולה כתום, ו כתום ריבה Crème Brûlée (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350°f / 180°C / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
קו גיליון אפייה / מגש עם קלף / נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את חלמונים עם סוכר 1/2 כוס עד התערובת הופכת צהוב חיוור, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את הוניל ומכים עד הבלילה מקבל עבה מאוד, על 1 עד 2 דקות יותר. באמצעות מרית גומי, מוסיפים את הקמח ומערבבים לאט ובעדינות לתערובת החלמון, רק עד שהוא בקושי משולב. (חשוב לא overmix; חלק מהפרח עדיין צריך להיות גלוי לאורך הקצוות ובמרכז הקערה.)
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בקערה נקייה, באמצעות מיקסר חשמלי מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה עם 2 כפות סוכר עד פסגות רכות טופס. באמצעות מרית גומי, בעדינות לקפל את תערובת ביצה לבן לתוך הבלילה. אל תערבבי במרץ.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
באמצעות מצקת, בקבוצות קטנות במידת הצורך, בזהירות לגרוף את הבלילה לתוך שקית בצק / צנרת עם גודל 4 קצה. צינור קווים דקים של הבלילה על 3 ב/7.5 ס "מ ארוך ו 1/4 ב/6 מ" מ עבה על גיליון אפייה מוכן/מגש, מרווחים אותם על 1 ב/25 מ " מ זה מזה. השתמש מסננת או מסננת בסדר-mesh לאבק את העוגיות עם סוכר ' ממתקים / הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
נפהנפה
מצקתמצקת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
אופים עד הזהב, 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
הסר את המגש מהתנור ותן לעוגיות להתקרר על המחבת למשך כ 1 דקה כדי לאפשר להם להתקרש קצת. באמצעות מרית, בזהירות להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין. חזור להשתמש בבלילה הנותרת. צריך להיות לך 25 עד 30 עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מחממים התנור ל 300°f / 150°C / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בסיר בינוני, לשלב את הקרם, חלב, גרידה כתומה וחום עד קיטור מתחיל לעלות. אל תתנו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
הסר מהחום והנח את הסיר באמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בואו לעמוד, ערבוב מדי פעם, עד תערובת הקרם מתקרר לטמפרטורת החדר, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
5
בעוד תערובת הקרם מתקררת, בקערה גדולה, לשלב את חלמוני הביצה ואת 1/2 כוס/100 גרם סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
להקציף עד הסוכר הוא מומס ביסודיות מעורבב עם החלמונים. בעדינות להקציף בתערובת הקרם.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
יוצקים את פודינג דרך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קנקן מדידה כוס גדול או קערה עם שפה לשפוך לסנן את כל מוצקים. מחלקים את פודינג באופן שווה בין שישה 4-עוז / 120 מ " ל ramekins.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מניחים במחבת צלייה / מגש ולהוסיף מים לבוא 1 ב/2.5 ס " מ את הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
אופים עד רפרפת המשרד, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
הסר מהתנור ולתת להתקרר באמבט המים לטמפרטורת החדר. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד שמצונן היטב, לפחות 2 שעות ועד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
כדי לשרת, להסיר את הסרט לעטוף / נצמד פלסטיק בעדינות להניח נייר מגבת / נייר סופג על גבי כל פודינג. לחץ בעדינות על המגבת כדי להסיר כל הצטברות לחות, להיזהר לא שקע פודינג.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
12
מפזרים 1 כף סוכר באופן שווה על כל פודינג. באמצעות מבער, להעביר את הלהבה מעל הסוכר עד שהוא נמס והופך חום זהוב. (לחלופין, מחממים את המטגן / גריל ומחליקים את הפודינג מתחת לטוחן 4 עד 6 ב / 10 עד 15 ס " מ ממקור החום כדי להמיס את הסוכר; משאירים את דלת התנור פתוחה מעט וצופים מקרוב, שכן הסוכר יכול לחרוך פתאום.)
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
13
בואו crème brûlée לעמוד בטמפרטורת החדר עד הסוכר מתקשה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
14
אם מגישים עם עוגיות סוכר, להניח 2 עוגיות על כל פודינג, נשען אותם על קצה ramekins ומקשטים עם מנטה.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
15
הגישו מיד. ליהנות מכל עוגיות נוספות למחרת או עם מתוק, יין קינוח.
מרכיבים שתצטרך
יין קינוחיין קינוח
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles