קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרם ברולה כתום מר

קרם ברולה כתום מר
מר כתום קרם ברולה הוא מנת תוספת צמחונית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 577 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את vanillan extract / essence, heavy / double cream, milk, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם ברולה כתום, ו כתום ריבה Crème Brûlée (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350°f / 180°C / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
קו גיליון אפייה / מגש עם קלף / נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את חלמונים עם סוכר 1/2 כוס עד התערובת הופכת צהוב חיוור, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את הוניל ומכים עד הבלילה מקבל עבה מאוד, על 1 עד 2 דקות יותר. באמצעות מרית גומי, מוסיפים את הקמח ומערבבים לאט ובעדינות לתערובת החלמון, רק עד שהוא בקושי משולב. (חשוב לא overmix; חלק מהפרח עדיין צריך להיות גלוי לאורך הקצוות ובמרכז הקערה.)
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בקערה נקייה, באמצעות מיקסר חשמלי מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה עם 2 כפות סוכר עד פסגות רכות טופס. באמצעות מרית גומי, בעדינות לקפל את תערובת ביצה לבן לתוך הבלילה. אל תערבבי במרץ.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
באמצעות מצקת, בקבוצות קטנות במידת הצורך, בזהירות לגרוף את הבלילה לתוך שקית בצק / צנרת עם גודל 4 קצה. צינור קווים דקים של הבלילה על 3 ב/7.5 ס "מ ארוך ו 1/4 ב/6 מ" מ עבה על גיליון אפייה מוכן/מגש, מרווחים אותם על 1 ב/25 מ " מ זה מזה. השתמש מסננת או מסננת בסדר-mesh לאבק את העוגיות עם סוכר ' ממתקים / הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
נפהנפה
מצקתמצקת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
אופים עד הזהב, 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר את המגש מהתנור ותן לעוגיות להתקרר על המחבת למשך כ 1 דקה כדי לאפשר להם להתקרש קצת. באמצעות מרית, בזהירות להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין. חזור להשתמש בבלילה הנותרת. צריך להיות לך 25 עד 30 עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מחממים התנור ל 300°f / 150°C / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בסיר בינוני, לשלב את הקרם, חלב, גרידה כתומה וחום עד קיטור מתחיל לעלות. אל תתנו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מהחום והנח את הסיר באמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
בואו לעמוד, ערבוב מדי פעם, עד תערובת הקרם מתקרר לטמפרטורת החדר, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
5
בעוד תערובת הקרם מתקררת, בקערה גדולה, לשלב את חלמוני הביצה ואת 1/2 כוס/100 גרם סוכר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
להקציף עד הסוכר הוא מומס ביסודיות מעורבב עם החלמונים. בעדינות להקציף בתערובת הקרם.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים את פודינג דרך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קנקן מדידה כוס גדול או קערה עם שפה לשפוך לסנן את כל מוצקים. מחלקים את פודינג באופן שווה בין שישה 4-עוז / 120 מ " ל ramekins.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מניחים במחבת צלייה / מגש ולהוסיף מים לבוא 1 ב/2.5 ס " מ את הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
אופים עד רפרפת המשרד, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הסר מהתנור ולתת להתקרר באמבט המים לטמפרטורת החדר. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד שמצונן היטב, לפחות 2 שעות ועד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
כדי לשרת, להסיר את הסרט לעטוף / נצמד פלסטיק בעדינות להניח נייר מגבת / נייר סופג על גבי כל פודינג. לחץ בעדינות על המגבת כדי להסיר כל הצטברות לחות, להיזהר לא שקע פודינג.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
12
מפזרים 1 כף סוכר באופן שווה על כל פודינג. באמצעות מבער, להעביר את הלהבה מעל הסוכר עד שהוא נמס והופך חום זהוב. (לחלופין, מחממים את המטגן / גריל ומחליקים את הפודינג מתחת לטוחן 4 עד 6 ב / 10 עד 15 ס " מ ממקור החום כדי להמיס את הסוכר; משאירים את דלת התנור פתוחה מעט וצופים מקרוב, שכן הסוכר יכול לחרוך פתאום.)
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
13
בואו crème brûlée לעמוד בטמפרטורת החדר עד הסוכר מתקשה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
14
אם מגישים עם עוגיות סוכר, להניח 2 עוגיות על כל פודינג, נשען אותם על קצה ramekins ומקשטים עם מנטה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
15
הגישו מיד. ליהנות מכל עוגיות נוספות למחרת או עם מתוק, יין קינוח.
מרכיבים שתצטרך
יין קינוחיין קינוח
גליל פירותגליל פירות