קרם ברולה כתום מר
מר כתום קרם ברולה הוא מנת תוספת צמחונית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 577 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את vanillan extract / essence, heavy / double cream, milk, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם ברולה כתום, ו כתום ריבה Crème Brûlée (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350°f / 180°C / גז
קו גיליון אפייה / מגש עם קלף / נייר אפייה.
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את חלמונים עם סוכר 1/2 כוס עד התערובת הופכת צהוב חיוור, על 1 דקה.
מוסיפים את הוניל ומכים עד הבלילה מקבל עבה מאוד, על 1 עד 2 דקות יותר. באמצעות מרית גומי, מוסיפים את הקמח ומערבבים לאט ובעדינות לתערובת החלמון, רק עד שהוא בקושי משולב. (חשוב לא overmix; חלק מהפרח עדיין צריך להיות גלוי לאורך הקצוות ובמרכז הקערה.)
בקערה נקייה, באמצעות מיקסר חשמלי מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה עם 2 כפות סוכר עד פסגות רכות טופס. באמצעות מרית גומי, בעדינות לקפל את תערובת ביצה לבן לתוך הבלילה. אל תערבבי במרץ.
באמצעות מצקת, בקבוצות קטנות במידת הצורך, בזהירות לגרוף את הבלילה לתוך שקית בצק / צנרת עם גודל 4 קצה. צינור קווים דקים של הבלילה על 3 ב/7.5 ס "מ ארוך ו 1/4 ב/6 מ" מ עבה על גיליון אפייה מוכן/מגש, מרווחים אותם על 1 ב/25 מ " מ זה מזה. השתמש מסננת או מסננת בסדר-mesh לאבק את העוגיות עם סוכר ' ממתקים / הדובדבן.
אופים עד הזהב, 10 עד 12 דקות.
הסר את המגש מהתנור ותן לעוגיות להתקרר על המחבת למשך כ 1 דקה כדי לאפשר להם להתקרש קצת. באמצעות מרית, בזהירות להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין. חזור להשתמש בבלילה הנותרת. צריך להיות לך 25 עד 30 עוגיות.
מחממים התנור ל 300°f / 150°C / גז
בסיר בינוני, לשלב את הקרם, חלב, גרידה כתומה וחום עד קיטור מתחיל לעלות. אל תתנו לרתיחה.
הסר מהחום והנח את הסיר באמבט קרח.
בואו לעמוד, ערבוב מדי פעם, עד תערובת הקרם מתקרר לטמפרטורת החדר, 5 עד 10 דקות.
בעוד תערובת הקרם מתקררת, בקערה גדולה, לשלב את חלמוני הביצה ואת 1/2 כוס/100 גרם סוכר.
להקציף עד הסוכר הוא מומס ביסודיות מעורבב עם החלמונים. בעדינות להקציף בתערובת הקרם.
יוצקים את פודינג דרך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קנקן מדידה כוס גדול או קערה עם שפה לשפוך לסנן את כל מוצקים. מחלקים את פודינג באופן שווה בין שישה 4-עוז / 120 מ " ל ramekins.
מניחים במחבת צלייה / מגש ולהוסיף מים לבוא 1 ב/2.5 ס " מ את הצדדים של ramekins.
אופים עד רפרפת המשרד, 35 עד 40 דקות.
הסר מהתנור ולתת להתקרר באמבט המים לטמפרטורת החדר. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד שמצונן היטב, לפחות 2 שעות ועד 2 ימים.
כדי לשרת, להסיר את הסרט לעטוף / נצמד פלסטיק בעדינות להניח נייר מגבת / נייר סופג על גבי כל פודינג. לחץ בעדינות על המגבת כדי להסיר כל הצטברות לחות, להיזהר לא שקע פודינג.
מפזרים 1 כף סוכר באופן שווה על כל פודינג. באמצעות מבער, להעביר את הלהבה מעל הסוכר עד שהוא נמס והופך חום זהוב. (לחלופין, מחממים את המטגן / גריל ומחליקים את הפודינג מתחת לטוחן 4 עד 6 ב / 10 עד 15 ס " מ ממקור החום כדי להמיס את הסוכר; משאירים את דלת התנור פתוחה מעט וצופים מקרוב, שכן הסוכר יכול לחרוך פתאום.)
בואו crème brûlée לעמוד בטמפרטורת החדר עד הסוכר מתקשה, 1 עד 2 דקות.
אם מגישים עם עוגיות סוכר, להניח 2 עוגיות על כל פודינג, נשען אותם על קצה ramekins ומקשטים עם מנטה.
הגישו מיד. ליהנות מכל עוגיות נוספות למחרת או עם מתוק, יין קינוח.