קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרם ברולה פיסטוק פופובר עם סירופ גרנד מרנייה

קרם ברולה פיסטוק פופובר עם סירופ גרנד מרנייה
גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, ביצים, שעועית וניל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טראפלס פיסטוק חלבי, עוגת סברין עם סירופ וניל-Grand Marnier, ו תות ובננה ממולאים לחם מטוגן בסירופ גרנד מרנייה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לגרד זרעים שעועית וניל לתוך שמנת בסיר 2 ליטר כבד, ולאחר מכן להוסיף תרמיל ולהביא לרתיחה מעל חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
קרםקרם
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום, ואז תלול, מכוסה, 20 דקות.
3
להשליך תרמיל.
4
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
להקציף יחד חלמונים, סוכר, קמצוץ של מלח, ולאחר מכן להוסיף שמנת חמה בזרם איטי, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך מחבת כיכר זכוכית. מכסים את המחבת בנייר כסף ואופים פודינג באמבט מים חמים עד סט אבל עם מרכז עדיין מעט מתנדנד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבת כיכרמחבת כיכר
מסננתמסננת
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
הסר רדיד ורפרפת cool במחבת על מדף, ואז להירגע, מכוסה, עד המשרד, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
1
לגרד זרעים שעועית וניל לתוך מיץ בסיר 2 ליטר ניקה, ולאחר מכן להוסיף תרמיל וסוכר. מביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ואז להרתיח עד מופחת על 1 1/4 כוסות, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
מיץמיץ
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום, ואז להשליך תרמיל ומערבבים גרנד מרנייה. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
קוצצים פיסטוקים מספיק כדי למדוד 2 כפות. דופק נותר אגוזים עם סוכר מגורען קבוע במעבד מזון עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מוסיפים קמח ומלח ודופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
4
מוסיפים חלב, חמאה וביצים ומתמזגים עד לשלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ביצהביצה
חלבחלב
5
יוצקים את הבלילה לתוך כוסות popover חמאה היטב, ממלא אותם שני שליש מלא.
6
אופים בשליש התחתון של התנור עד popovers הם נפוחים משחימים היטב, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
חותכים חריץ 1/2 אינץ ' בחלק העליון של כל popover ולאפות 10 דקות יותר. מיד להפוך popovers החוצה על מדף להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
חותכים את צמרות של popovers מקורר ולסדר בתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
מברשת צמרות עם קצת סירופ וחום בתנור עד חם, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בעוד צמרות חימום, למלא תחתית של popovers עם פודינג.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
4
מפזרים 1 כפית סוכר superfine באופן שווה על כל פודינג, ואז להעביר להבה מבער באופן שווה הלוך ושוב רק על סוכר עד הסוכר נמס caramelized.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
5
להעביר popovers עם צמרות צלחות כפית קצת סירופ סביב כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
6
מפזרים אגוזים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזיםאגוזים
1
* פודינג וסירופ יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. להביא פודינג לטמפרטורת החדר וסירופ חם לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
סירופסירופ