קרם ברולה פיסטוק פופובר עם סירופ גרנד מרנייה
גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, ביצים, שעועית וניל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טראפלס פיסטוק חלבי, עוגת סברין עם סירופ וניל-Grand Marnier, ו תות ובננה ממולאים לחם מטוגן בסירופ גרנד מרנייה (מתכונים דומים).
הוראות
לגרד זרעים שעועית וניל לתוך שמנת בסיר 2 ליטר כבד, ולאחר מכן להוסיף תרמיל ולהביא לרתיחה מעל חום מתון.
הסר מהחום, ואז תלול, מכוסה, 20 דקות.
להקציף יחד חלמונים, סוכר, קמצוץ של מלח, ולאחר מכן להוסיף שמנת חמה בזרם איטי, לטאטא כל הזמן.
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך מחבת כיכר זכוכית. מכסים את המחבת בנייר כסף ואופים פודינג באמבט מים חמים עד סט אבל עם מרכז עדיין מעט מתנדנד, על 1 שעה.
הסר רדיד ורפרפת cool במחבת על מדף, ואז להירגע, מכוסה, עד המשרד, לפחות 4 שעות.
לגרד זרעים שעועית וניל לתוך מיץ בסיר 2 ליטר ניקה, ולאחר מכן להוסיף תרמיל וסוכר. מביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ואז להרתיח עד מופחת על 1 1/4 כוסות, על 20 דקות.
הסר מהחום, ואז להשליך תרמיל ומערבבים גרנד מרנייה. מגניב לטמפרטורת החדר.
קוצצים פיסטוקים מספיק כדי למדוד 2 כפות. דופק נותר אגוזים עם סוכר מגורען קבוע במעבד מזון עד הקרקע דק.
מוסיפים קמח ומלח ודופק לשלב.
מוסיפים חלב, חמאה וביצים ומתמזגים עד לשלב הבא.
יוצקים את הבלילה לתוך כוסות popover חמאה היטב, ממלא אותם שני שליש מלא.
אופים בשליש התחתון של התנור עד popovers הם נפוחים משחימים היטב, כ 40 דקות.
חותכים חריץ 1/2 אינץ ' בחלק העליון של כל popover ולאפות 10 דקות יותר. מיד להפוך popovers החוצה על מדף להתקרר.
חותכים את צמרות של popovers מקורר ולסדר בתבנית אפייה.
מברשת צמרות עם קצת סירופ וחום בתנור עד חם, על 3 דקות.
בעוד צמרות חימום, למלא תחתית של popovers עם פודינג.
מפזרים 1 כפית סוכר superfine באופן שווה על כל פודינג, ואז להעביר להבה מבער באופן שווה הלוך ושוב רק על סוכר עד הסוכר נמס caramelized.
להעביר popovers עם צמרות צלחות כפית קצת סירופ סביב כל אחד.
* פודינג וסירופ יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. להביא פודינג לטמפרטורת החדר וסירופ חם לפני שתמשיך.