קרם ברולה שוקולד
המתכון קרם שוקולד ברולה מוכן בערך 2 שעות ו 50 דקות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מתכון זה משמש 6. לקינוח הזה יש 852 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 72 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך סוכר, אבקת קקאו, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה די טוב. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {קרם ברולה ערכת בגידה}, קרם ברולה שוקולד, ו קרם ברולה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
בסיר בינוני על אש בינונית - גבוהה מוסיפים את השמנת הכבדה, הסוכר, הליקר והווניל. כשהתערובת חמה מוסיפים את אבקת הקקאו והשוקולד ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מניחים את החלמונים בקערת נירוסטה גדולה. מוסיפים לאט את תערובת השוקולד החמה לביצים מעט בכל פעם תוך כדי הקצפה. מסננים ויוצקים לרמקינס חרסינה בודדים.
מניחים את הרמקינס בתבנית אפייה גדולה.
שופכים מספיק מים חמים לתבנית כדי להגיע לחצי הדרך במעלה דפנות הרמקינס.
אופים עד ליציבות במרכז, כ-30 דקות.
מוציאים את הרמקינס מאמבט המים ומניחים להתקרר לחלוטין.
מקום במקרר במשך 2 שעות. אבק עם סוכר וקרמל עם לפיד פרופאן.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורדו לבן הם הבחירות המובילות שלי לצרפתית. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. שאטו לה גרנג ' קלינט בורדו סופריור עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריורה]()
שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריורה
מטרתנו בכל שנה היא להכין יין טבעי, מקסים, מורכב, מאוזן היטב, עם אישיותו, הנציג הטוב ביותר של הבציר שנוכל להכין עם הטרואר שלנו.