קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות2
ציון בריאות10
מגזין

קרם ברולה שוקולד לבן

קרם ברולה שוקולד לבן
קרם ברולה שוקולד לבן נטול גלוטן, ולקטו אובו צמחוני ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 774 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח ים תיכוני. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו אפיית שוקולד, חלמונים, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 45%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {קרם ברולה ערכת בגידה}, שוקולד לבן, ו שוקולד לבן קרם ברולה.

הוראות

1
בקערה קטנה מקציפים חלמונים ו -2 כפות סוכר; מניחים בצד. בסיר קטן שלבו את השמנת, השוקולד ו -2 כפות הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים על אש בינונית-נמוכה עד להמסת השוקולד והתערובת חלקה תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
3
מסירים מהאש. מערבבים פנימה וניל. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לתערובת חלמון ביצה; להחזיר את כל למחבת, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
יוצקים לשני 10 אונקיות. רמקינס.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
מניחים בתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
הוסף 1 אינץ'. של מים רותחים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים, ללא כיסוי, בחום של 325 למשך 50-55 דקות או עד שהמרכז מוגדר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר מאמבט מים. מגניב במשך 10 דקות. מכניסים למקרר ל -4 שעות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
9
אם משתמשים בלפיד קרם ברולה, מפזרים את יתרת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
10
מחממים סוכר עם הלפיד עד לקרמל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
11
מגישים מיד.
12
אם צולים את הקוסטרים, הניחו רמקינים על תבנית עם נייר אפייה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
13
מפזרים את יתרת הסוכר. צולים 8 אינץ'. מהחום במשך 4-7 דקות או עד שהסוכר מקורמל. מכניסים למקרר למשך 1-2 שעות או עד ליציבות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי

יין מומלץ: פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), פורט Tawny, Sauternes

קרם ברולה יכול להיות משולב עם שמפניה, טוני פורט, וסוטרנס. סוטרנס, טוני פורט ושמפניה כולם משלימים קרם ברולה קרמי. השמפניה אנדרה קלאוט גרנדה ריזרב ברוט עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 47 דולר לבקבוק.
שמפניה אנדרה קלאוט גרנדה שמורת ברוט
שמפניה אנדרה קלאוט גרנדה שמורת ברוט