קרם ברולה שוקולד לבן
קרם ברולה שוקולד לבן נטול גלוטן, ולקטו אובו צמחוני ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 774 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח ים תיכוני. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו אפיית שוקולד, חלמונים, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 45%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {קרם ברולה ערכת בגידה}, שוקולד לבן, ו שוקולד לבן קרם ברולה.
הוראות
בקערה קטנה מקציפים חלמונים ו -2 כפות סוכר; מניחים בצד. בסיר קטן שלבו את השמנת, השוקולד ו -2 כפות הסוכר.
מחממים על אש בינונית-נמוכה עד להמסת השוקולד והתערובת חלקה תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה וניל. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לתערובת חלמון ביצה; להחזיר את כל למחבת, תוך ערבוב מתמיד.
יוצקים לשני 10 אונקיות. רמקינס.
הוסף 1 אינץ'. של מים רותחים למחבת.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 325 למשך 50-55 דקות או עד שהמרכז מוגדר.
הסר מאמבט מים. מגניב במשך 10 דקות. מכניסים למקרר ל -4 שעות לפחות.
אם משתמשים בלפיד קרם ברולה, מפזרים את יתרת הסוכר.
מחממים סוכר עם הלפיד עד לקרמל.
אם צולים את הקוסטרים, הניחו רמקינים על תבנית עם נייר אפייה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות.
מפזרים את יתרת הסוכר. צולים 8 אינץ'. מהחום במשך 4-7 דקות או עד שהסוכר מקורמל. מכניסים למקרר למשך 1-2 שעות או עד ליציבות.
יין מומלץ: שמפניה, פורט Tawny, Sauternes
קרם ברולה יכול להיות משולב עם שמפניה, טוני פורט, וסוטרנס. סוטרנס, טוני פורט ושמפניה כולם משלימים קרם ברולה קרמי. השמפניה אנדרה קלאוט גרנדה ריזרב ברוט עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 47 דולר לבקבוק.
שמפניה אנדרה קלאוט גרנדה שמורת ברוט