קרם הברוקולי של סבתא
קרם הברוקולי של סבתא עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. אם יש לכם ברוקולי, חמאה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו עוגת המסיבות של סבתא, סלט הכרוב של סבתא, ו לחם גרהם של סבתא שלי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, להביא 3 כוסות מים ומלח לרתיחה. מבשלים ברוקולי במים רותחים, שנחשפו, במשך 10 עד 12 דקות.
מסננים, מניחים ברוקולי בקערה קטנה, ומחית.
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מערבבים בקמח, ולאחר מכן בהדרגה לטאטא חלב ומים; מערבבים ברציפות עד הנוזל מתחיל לרתוח. מערבבים בצל מגורר וברוקולי מחית. מתבלים במלח שנשאר.