קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרם לימון Fillo נפוליאון

קרם לימון Fillo נפוליאון
זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-5 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קרם לימון Fillo נפוליאון, מרנג לימון נפוליאון עם קרם ג'ינג'ר, ו מיני לימון מרנג פאי פילו טארטלט.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את גרידת הלימון בקערה בינונית ומניחים בצד. כף 4 כפות של מיץ לימון לתוך קערה קטנה מאוד, מפזרים את הג ' לטין ומניחים בצד להתעבות וכמעט להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מניחים את הביצים, חלמוני ביצה, סוכר, מלח, ומיץ לימון שנותר בקערה עם גרידת לימון לטאטא יחד.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
יוצקים לתוך סיר, מוסיפים את החמאה ומבשלים על אש נמוכה med, לטאטא כל הזמן, עד פודינג מתחיל להתעבות. רק לפני הרתיחה להסיר מהחום ולהוסיף את תערובת ג ' לטין לימון מעובה עכשיו.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין בטעם לימוןג ' לטין בטעם לימון
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
יוצקים את התערובת כולה דרך מסננת רשת בסדר להגדיר מעל קערה בינונית. מכסים את פני השטח ישירות עם לעטוף פלסטיק צמרמורת לילה עד להגדיר די מוצק.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
למחרת, מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
לפתוח את הסדינים של פילו לכסות עם מטלית לחה או חתיכת ניילון לעטוף. אתה צריך לעבוד במהירות כדי למנוע את fillo מתייבש.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
להניח שתי חתיכות של נייר קלף מדידה על 16 על ידי 11 אינץ ' על קרש חיתוך גדול.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
מברשת כל פיסת נייר עם שכבה דקה של חמאה לנפות שתי כפות סוכר של ממתקים על כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
10
להניח גיליון של פילו על כל הניירות ועכשיו לצחצח כי עם חמאה גם. המשך שכבת פילו וחמאה על כל מחסנית לתת 4 שכבות פילו בסך הכל, גימור עם שכבת חמאה. לבסוף, לנפות 2 כפות של סוכר ממתקים על גבי כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
11
להניח גיליון נוסף של נייר קלף מדידה 16 על ידי 11 אינץ ' על גבי ולהשתמש בו כמדריך לקצץ את הקצוות מאפה באמצעות סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
12
לאחר מכן, להסיר את הגיליון העליון של קלף באמצעות הסכין, לחלק כל מחסנית פילו במחצית לאורך (לתת ארבעה 5.5 אינץ 'רחב 16 אינץ' מלבנים ארוכים). הפוך סימני ניקוד אור (לא חיתוך דרך) עם הסכין על פני הדרך הנגדית במרווחים 2 אינץ ' לתת 8 סימני חלק בעת ההגשה. החלק כל ערימה על מחבת, חמאה על הסדינים העליונים של נייר קלף ומניח אותם בצד חמאה על גבי. לבסוף, מניחים מחבת סדין נוספת על גבי כל מחסנית (שתבטיח שהמאפה יבשל דק ופריך).
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
13
אופים במשך 15 דקות, עד חום פריך וזהוב.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
14
הסר את המחבתות העליון ולאפשר המאפים להתקרר לחלוטין.
15
כדי להרכיב, להגדיר מלבן אחד ארוך על מגש גדול להתפשט על 1/4 של קרם לימון באופן שווה. המשך לשכבות את פילו וקרם לימון מסתיים עם העליון פילו, לתת 4 שכבות פילו ו 3 שכבות קרם לימון. לא צריך להיות הנותרים 1/4 של קרם לימון עדיין בקערה כדי להפוך את הרוטב עם. כדי לעשות זאת, להוסיף כוס 1/4 של מי ברז חמים לטאטא עד חלקה ומטפטפת בעקביות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
16
לבסוף, להכין את האוכמניות. להטות אותם לתוך קערה קטנה ולרסק אותם קלות עם מזלג להביא את המיצים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
17
הוסף 1 כף סוכר ממתקים ולזרוק יחד.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
18
באמצעות סכין חדה מאוד לחתוך בזהירות את נפוליאון ל 8 מנות באמצעות סימני הציון כמדריך.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
19
לטפטף קצת רוטב לימון על כל צלחת הגשה ולמקם חלק נפוליאון במרכז כל אחד. כפית את האוכמניות הכתושות סביב ומגישים בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה