זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-5 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קרם לימון Fillo נפוליאון, מרנג לימון נפוליאון עם קרם ג'ינג'ר, ו מיני לימון מרנג פאי פילו טארטלט.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את גרידת הלימון בקערה בינונית ומניחים בצד. כף 4 כפות של מיץ לימון לתוך קערה קטנה מאוד, מפזרים את הג ' לטין ומניחים בצד להתעבות וכמעט להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעליים
רוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים את הביצים, חלמוני ביצה, סוכר, מלח, ומיץ לימון שנותר בקערה עם גרידת לימון לטאטא יחד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעליים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים לתוך סיר, מוסיפים את החמאה ומבשלים על אש נמוכה med, לטאטא כל הזמן, עד פודינג מתחיל להתעבות. רק לפני הרתיחה להסיר מהחום ולהוסיף את תערובת ג ' לטין לימון מעובה עכשיו.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין בטעם לימון
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבנים
5
יוצקים את התערובת כולה דרך מסננת רשת בסדר להגדיר מעל קערה בינונית. מכסים את פני השטח ישירות עם לעטוף פלסטיק צמרמורת לילה עד להגדיר די מוצק.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
למחרת, מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
לפתוח את הסדינים של פילו לכסות עם מטלית לחה או חתיכת ניילון לעטוף. אתה צריך לעבוד במהירות כדי למנוע את fillo מתייבש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
להניח שתי חתיכות של נייר קלף מדידה על 16 על ידי 11 אינץ ' על קרש חיתוך גדול.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קרש חיתוך
9
מברשת כל פיסת נייר עם שכבה דקה של חמאה לנפות שתי כפות סוכר של ממתקים על כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
10
להניח גיליון של פילו על כל הניירות ועכשיו לצחצח כי עם חמאה גם. המשך שכבת פילו וחמאה על כל מחסנית לתת 4 שכבות פילו בסך הכל, גימור עם שכבת חמאה. לבסוף, לנפות 2 כפות של סוכר ממתקים על גבי כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
11
להניח גיליון נוסף של נייר קלף מדידה 16 על ידי 11 אינץ ' על גבי ולהשתמש בו כמדריך לקצץ את הקצוות מאפה באמצעות סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
רול פירות צהוב אחד
12
לאחר מכן, להסיר את הגיליון העליון של קלף באמצעות הסכין, לחלק כל מחסנית פילו במחצית לאורך (לתת ארבעה 5.5 אינץ 'רחב 16 אינץ' מלבנים ארוכים). הפוך סימני ניקוד אור (לא חיתוך דרך) עם הסכין על פני הדרך הנגדית במרווחים 2 אינץ ' לתת 8 סימני חלק בעת ההגשה. החלק כל ערימה על מחבת, חמאה על הסדינים העליונים של נייר קלף ומניח אותם בצד חמאה על גבי. לבסוף, מניחים מחבת סדין נוספת על גבי כל מחסנית (שתבטיח שהמאפה יבשל דק ופריך).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
אופים במשך 15 דקות, עד חום פריך וזהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
הסר את המחבתות העליון ולאפשר המאפים להתקרר לחלוטין.
15
כדי להרכיב, להגדיר מלבן אחד ארוך על מגש גדול להתפשט על 1/4 של קרם לימון באופן שווה. המשך לשכבות את פילו וקרם לימון מסתיים עם העליון פילו, לתת 4 שכבות פילו ו 3 שכבות קרם לימון. לא צריך להיות הנותרים 1/4 של קרם לימון עדיין בקערה כדי להפוך את הרוטב עם. כדי לעשות זאת, להוסיף כוס 1/4 של מי ברז חמים לטאטא עד חלקה ומטפטפת בעקביות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
לבסוף, להכין את האוכמניות. להטות אותם לתוך קערה קטנה ולרסק אותם קלות עם מזלג להביא את המיצים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
17
הוסף 1 כף סוכר ממתקים ולזרוק יחד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
18
באמצעות סכין חדה מאוד לחתוך בזהירות את נפוליאון ל 8 מנות באמצעות סימני הציון כמדריך.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
19
לטפטף קצת רוטב לימון על כל צלחת הגשה ולמקם חלק נפוליאון במרכז כל אחד. כפית את האוכמניות הכתושות סביב ומגישים בבת אחת.