קרם לימון Fillo נפוליאון
זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-5 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קרם לימון Fillo נפוליאון, מרנג לימון נפוליאון עם קרם ג'ינג'ר, ו מיני לימון מרנג פאי פילו טארטלט.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את גרידת הלימון בקערה בינונית ומניחים בצד. כף 4 כפות של מיץ לימון לתוך קערה קטנה מאוד, מפזרים את הג ' לטין ומניחים בצד להתעבות וכמעט להגדיר.
מניחים את הביצים, חלמוני ביצה, סוכר, מלח, ומיץ לימון שנותר בקערה עם גרידת לימון לטאטא יחד.
יוצקים לתוך סיר, מוסיפים את החמאה ומבשלים על אש נמוכה med, לטאטא כל הזמן, עד פודינג מתחיל להתעבות. רק לפני הרתיחה להסיר מהחום ולהוסיף את תערובת ג ' לטין לימון מעובה עכשיו.
יוצקים את התערובת כולה דרך מסננת רשת בסדר להגדיר מעל קערה בינונית. מכסים את פני השטח ישירות עם לעטוף פלסטיק צמרמורת לילה עד להגדיר די מוצק.
למחרת, מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
לפתוח את הסדינים של פילו לכסות עם מטלית לחה או חתיכת ניילון לעטוף. אתה צריך לעבוד במהירות כדי למנוע את fillo מתייבש.
להניח שתי חתיכות של נייר קלף מדידה על 16 על ידי 11 אינץ ' על קרש חיתוך גדול.
מברשת כל פיסת נייר עם שכבה דקה של חמאה לנפות שתי כפות סוכר של ממתקים על כל אחד.
להניח גיליון של פילו על כל הניירות ועכשיו לצחצח כי עם חמאה גם. המשך שכבת פילו וחמאה על כל מחסנית לתת 4 שכבות פילו בסך הכל, גימור עם שכבת חמאה. לבסוף, לנפות 2 כפות של סוכר ממתקים על גבי כל אחד.
להניח גיליון נוסף של נייר קלף מדידה 16 על ידי 11 אינץ ' על גבי ולהשתמש בו כמדריך לקצץ את הקצוות מאפה באמצעות סכין חדה.
לאחר מכן, להסיר את הגיליון העליון של קלף באמצעות הסכין, לחלק כל מחסנית פילו במחצית לאורך (לתת ארבעה 5.5 אינץ 'רחב 16 אינץ' מלבנים ארוכים). הפוך סימני ניקוד אור (לא חיתוך דרך) עם הסכין על פני הדרך הנגדית במרווחים 2 אינץ ' לתת 8 סימני חלק בעת ההגשה. החלק כל ערימה על מחבת, חמאה על הסדינים העליונים של נייר קלף ומניח אותם בצד חמאה על גבי. לבסוף, מניחים מחבת סדין נוספת על גבי כל מחסנית (שתבטיח שהמאפה יבשל דק ופריך).
אופים במשך 15 דקות, עד חום פריך וזהוב.
הסר את המחבתות העליון ולאפשר המאפים להתקרר לחלוטין.
כדי להרכיב, להגדיר מלבן אחד ארוך על מגש גדול להתפשט על 1/4 של קרם לימון באופן שווה. המשך לשכבות את פילו וקרם לימון מסתיים עם העליון פילו, לתת 4 שכבות פילו ו 3 שכבות קרם לימון. לא צריך להיות הנותרים 1/4 של קרם לימון עדיין בקערה כדי להפוך את הרוטב עם. כדי לעשות זאת, להוסיף כוס 1/4 של מי ברז חמים לטאטא עד חלקה ומטפטפת בעקביות.
לבסוף, להכין את האוכמניות. להטות אותם לתוך קערה קטנה ולרסק אותם קלות עם מזלג להביא את המיצים שלהם.
הוסף 1 כף סוכר ממתקים ולזרוק יחד.
באמצעות סכין חדה מאוד לחתוך בזהירות את נפוליאון ל 8 מנות באמצעות סימני הציון כמדריך.
לטפטף קצת רוטב לימון על כל צלחת הגשה ולמקם חלק נפוליאון במרכז כל אחד. כפית את האוכמניות הכתושות סביב ומגישים בבת אחת.