קרם לימון ממולא פרנץ ' טוסט עם צילינדר Streusel ואוכמניות טריות
קרם לימון ממולא טוסט צרפתי עם צילינדר Streusel אוכמניות טרי דורש מסביב 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ארוחת הבוקר הזאת 597 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. . מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו וניל, אבקת סוכר, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לחם מטוגן ממולא בריבת תות טרי ואוכמניות, גבינת שמנת-ממולא לימון פרנץ ' טוסט עם תותים, ו טוסט צרפתי קרואסון עם אוכמניות וגבינת שמנת (יום שני ללא בשר).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. משמנים קלות צלחת אפייה מלבנית 3 ליטר; להפריש. בקערה גדולה לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה. מקציפים באבקת סוכר ווניל.
הוסף מילוי עוגה; לנצח עד בשילוב טוב. בקערה גדולה להקציף יחד ביצים וחלב עד בשילוב.
לקצץ מסתיים את הלחם הצרפתי ולהשליך או לשמור לשימוש אחר.
חותכים כיכר לתוך 16 פרוסות. סדר חצי הפרוסות בתבנית אפייה מוכנה, פרוסות חופפות במידת הצורך. באופן שווה לשפוך על 1/2 של תערובת הביצה (כ 1 3/4 כוסות). מילוי כפית לימון על פרוסות לחם בצלחת, מתפשט באופן שווה. למעלה עם פרוסות לחם שנותרו. המנה תהיה מלאה מאוד. לאט לאט יוצקים את תערובת הביצים הנותרת באופן שווה על פרוסות לחם בצלחת.
בקערה בינונית מערבבים שיבולת שועל, סוכר חום, קינמון ומלח. באמצעות בלנדר מאפה, לחתוך חמאה עד התערובת מתפוררת.
מפזרים תערובת שיבולת שועל על פרוסות לחם בצלחת.
אופים, חשוף, במשך 40 עד 45 דקות או עד שנקבע במרכז.
בואו לעמוד על מתלה חוט במשך 20 עד 30 דקות לפני ההגשה.