קרם של מרק סלרי וטוסטים שטניים-חזיר יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 838 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן. אם יש לכם עלי פטרוזיליה עלים שטוחים, שמנת מתוקה כבדה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 57%, שהוא מוצק. טוסט סלרי, חזיר וגבינה, טוסטים של בשר חזיר וצ'דר, ו חזיר מבושל על סלרי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מניחים בסיר את העוף, הגזר, הסלרי, הבצל, השום, הלימון, צרור העשבים, גרגירי הפלפל והמלח, מכסים במים ומביאים לרתיחה נמוכה. מנמיכים את האש ומבשלים ומבשלים על להבה נמוכה 1 מינימום שעה. מגניב את העוף במרק.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוציאים את העוף ומצננים. מפרידים את הבשר ומושכים או קוצצים לחתיכות בגודל ביס. שמור לשימוש אחר. ניתן לאחסן את העוף בשקית ניילון במקרר למשך 4 ימים. מסננים את הציר ושומרים למרק.
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים לסיר את עלה הדפנה הטרי, מכסים חלקית ומבשלים עד שהוא רך ורך מאוד, כ -20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה טריים
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מוסיפים את תפוחי האדמה, הסלריאק והציר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה מתגלגלת נמוכה ומבשלים, מכוסים חלקית, למשך 20 דקות נוספות, ואז מחית בעזרת בלנדר טבילה. מצננים את המרק ומאחסנים לארוחה מקדימה.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
4
מניחים את המרק בסיר ומערבבים פנימה את השמנת. מביאים לרתיחה וטעם להתאמת התיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
שלבו במעבד מזון את הפרושוטו, הסלרי, פלפל פרזנו צ ' ילה, בצל אדום, פטרוזיליה, שום, חרדל, תבלין חמוצים, רוטב חריף, רוטב ווסטרשייר ותיבול ודופקים עד שהוא קצוץ דק מאוד ומשולב היטב, כמעט חלק. חזיר מבושל מאחסן היטב במקרר במשך 4 עד 5 ימים.