קרם קרוש ופטל גליל ארקטי
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, קרם קרוש & raspberry ripple Arctic roll עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 293 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 94 אוהדים. אם יש לך זרעים של תרמיל וניל, ריבת פטל, קמח העלאת עצמי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 57 דקות. מתכונים דומים: קאפקייקס וניל עם שמנת קרושה וריבת פטל, גלידת raspberry ripple, ו Raspberry ריפל & גלידת שוקולד לבן (לא נטישה).
הוראות
צנן את הקערה של מכונת הגלידה שלך, אם אתה משתמש באחת. בקערה גדולה, לטאטא את הביצים (שים לב כי מתכון זה מכיל ביצים גלם) וסוכר עד חיוור ורך.
מוסיפים את הקרם הקרוש, חלב וזרעי וניל, ומקציפים שוב עד לקבלת חלקה.
יוצקים לתוך מכונת הגלידה שלך נטישה עד קפוא. לחלופין, אתה יכול להטות את התערובת לתוך אמבטיה להקפיא במשך 2 שעות, ולאחר מכן להעביר מעבד מזון בליץ כדי להסיר כל גבישי קרח.
קו 900 גרם כיכר פח (כ 20 ס " מ ארוך) עם סרט נצמדות. בשלב זה בעוד הגלידה שלך היא די גמישה סקווש את הפטל עם 2 כפות של ריבה (משאיר כמה חתיכות שמנמן), ואז אדווה דרך הגלידה.
העבר אל פח כיכר שלך להקפיא שוב עד מוצק על 6 שעות, או לילה.
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
גריז וקו 25 x 35 ס " מ גליל שוויצרי פח עם אפייה קלף.
שים את הביצים והסוכר בקערה גדולה ולהקציף עד חיוור ורך זה ייקח בערך 5 דקות. מנפים את הקמח ומקפלים יחד עד שאין גושי קמח גלויים. בזהירות לשפוך לתוך הפח וחלק מעל.
אופים עבור 10-12 דקות עד קפיץ למגע.
בעוד הספוג הוא בישול, להניח גיליון של אפייה קלף, גדול יותר בדיל שלך, על פני השטח שלך ומפזרים סוכר גלגלית. כאשר הספוג מבושל, להעיף אותו על קלף מסוכר, באופן רופף לגלגל אותו מאחד הקצוות הקצרים יותר לסובב את הקלף כדי לאבטח. השאר לקרר.
הסר את הגלידה מהמקפיא ולהשאיר לרכך במשך 10 דקות.
מעבירים את הגלידה לגיליון גדול של קלף אפייה, מגלגלים את הקלף סביב הגלידה כמו קרקר, ואז מתגלגלים וסוחטים את הגלידה עם הידיים כדי לעצב אותה לגליל, באורך של כ-25 ס " מ.
לפתוח ולגלגל את הספוג, ואז להפיץ את המשטח הפנימי עם הריבה הנותרת.
מניחים את הגלידה unwrapped במרכז לעטוף את הספוג סביבו כדי ליצור רול הארקטי שלך.
מגלגלים את כל העניין בחזרה בקלף האפייה, מסובבים את הקצוות בחוזקה כדי לאבטח, ואז להקפיא מחדש במשך 2 שעות נוספות. לפני ההגשה, לפתוח את הגליל הארקטי ולחתוך את כל קצה עם סכין משונן כדי לגרום לזה להיראות מסודר. (ההזדמנות שלך לקבל טעם ערמומי!) ניתן לאחסן במקפיא עד 1 שבוע.