קרם קרמל
קרם קרמל יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 235 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, שמנת כבדה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, פריך קרמל פריך עם קרם מאפה קרמל שרוף, ו קרם קרמל.
הוראות
הפוך קרמל: להפריש צלחת אפייה 1 1/2 - ל 2 ליטר. בסיר קטן וכבד, להביא 3/4 כוס סוכר 3 כף. מים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, מחבת מתערבלת עד הסוכר מתמוסס, על 2 דקות.
בואו להרתיח תערובת ללא הפרעה עד קרמל הוא צבע ענבר עמוק, על 5 דקות. מיד להסיר פאן מחום מערבולת לערבב קרמל.
הכן פודינג: מחממים תנור ל 177°. בסיר, חלב חלול ושמנת מעל חום בינוני. בקערה, לטאטא יחד ביצים, חלמונים הנותרים 1/2 כוס סוכר במשך 1 דקה. בהדרגה לטאטא בתערובת חלב חם וניל.
יוצקים תערובת דרך מסננת על קרמל.
מניחים צלחת בתוך צלחת אפייה 13 על 9 אינץ'.
יוצקים מים חמים סביב צלחת פודינג לבוא באמצע הצדדים.
אופים עד פודינג מוגדר וזהב על גבי, כ 45 דקות.
הסר צלחת מאמבט מים ולתת מגניב במשך כשעה. מקררים עד קור, כ -3 שעות.
כדי unmold, להפעיל סכין חדה דק סביב צידי כיכר. הפוך מגש על גבי כיכר להתהפך כדי להפוך את פודינג.