קרם שוקולד חלב עם אספרסו פרפה
קרמוסו משוקולד חלב עם פרפה אספרסו עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 852 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 73 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את הסוכר של המאפים, תמצית ונילן, שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: שוקולד חלב-אספרסו טראפלס, שוקולד חלב-אספרסו טראפלס, ו אספרסו קאפקייקס עם שוקולד חלב גנאש וזיגוג שוקולד לבן.
הוראות
בסיר, מחממים את השמנת עם הסוכר המגורען עד חם למגע. בקערה, מקציפים את החלמונים. בהדרגה להקציף 1 כוס של קרם חם. לגרד את התערובת לתוך הסיר ומבשלים מעל חום מתון, לטאטא, עד מעובה מעט, 3 דקות.
מוסיף את השוקולד ולתת לעמוד עד נמס, 5 דקות.
מעבירים לקערה רדודה ומקררים עד קר מאוד, לפחות 4 שעות.
בקערה, לנצח את הקרם עם הסוכר של ממתקים, אספרסו ווניל עד המשרד. כפית את הקרם לעשר 1/2-כוס ramekins להקפיא עד המשרד.
חמאה על הלחם משני הצדדים. טוסט על תבנית אפייה במשך כ 8 דקות, או עד הזהב.
כפית את קרמוסו שוקולד חלב על צלחות, מפזרים אגוזי לוז טפטוף קלות עם שמן זית.
מגישים פרפה אספרסו וטוסט בצד.