קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרם שוקולד חלב עם אספרסו פרפה

קרם שוקולד חלב עם אספרסו פרפה
קרמוסו משוקולד חלב עם פרפה אספרסו עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 852 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 73 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את הסוכר של המאפים, תמצית ונילן, שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: שוקולד חלב-אספרסו טראפלס, שוקולד חלב-אספרסו טראפלס, ו אספרסו קאפקייקס עם שוקולד חלב גנאש וזיגוג שוקולד לבן.

הוראות

1
בסיר, מחממים את השמנת עם הסוכר המגורען עד חם למגע. בקערה, מקציפים את החלמונים. בהדרגה להקציף 1 כוס של קרם חם. לגרד את התערובת לתוך הסיר ומבשלים מעל חום מתון, לטאטא, עד מעובה מעט, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הסר מהחום.
3
מוסיף את השוקולד ולתת לעמוד עד נמס, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
4
להקציף עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
מעבירים לקערה רדודה ומקררים עד קר מאוד, לפחות 4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
בקערה, לנצח את הקרם עם הסוכר של ממתקים, אספרסו ווניל עד המשרד. כפית את הקרם לעשר 1/2-כוס ramekins להקפיא עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
חמאה על הלחם משני הצדדים. טוסט על תבנית אפייה במשך כ 8 דקות, או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
כפית את קרמוסו שוקולד חלב על צלחות, מפזרים אגוזי לוז טפטוף קלות עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
10
מגישים פרפה אספרסו וטוסט בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים