קרם שורש בירה לצוף עוגה
עוגת בירה שחורה שמנת Float יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. זה מושלם עבור יום האב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. גשו לסופר וקנו תערובת עוגת בטי, קצפת, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: קרם שורש בירה לצוף עוגה, בירה שחורה עוגת Float, ו בירה שחורה עוגת Float.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). גריז תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ'.
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, מים, שמן וחלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם. מילואים 1 גביע הבלילה.
יוצקים הבלילה נותרת למחבת. מערבבים 1/2 כפית allspice ו 1/2 כפית קינמון לתוך הבלילה שמורות.
טיפה מתובל הבלילה על ידי כף נדיבהמלאים באופן אקראי ב 12 עד 14 תלוליות על הבלילה במחבת.
חותכים דרך חובטים עם מרית או סכין בעקומות בצורת S בתנועה אחת רציפה. סובב את מחבת סיבוב רביעי וחזור על חיתוך עבור עיצוב מסוחרר.
אופים לפי הוראות על תיבת למחבת 13x9 אינץ'. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה קטנה ומקוררת, לנצח את כל המרכיבים קצפת מתובל למעט סוכריות כתושות על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מפזרים כל מנה עם סוכריות כתושות ממש לפני ההגשה. חנות מכוסה במקרר.