קרם של לידה של מרק גזר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל קרם של לידה של מרק גזר. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל, בצל, תוספות: שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: קרם של מרק גזר, מרק גזר-טימין עם שמנת, ו מרק גזר-טימין עם שמנת.
הוראות
ממיסים חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני; מוסיפים גזר ואת 4 המרכיבים הבאים; מטגנים 8 דקות או עד הבצל הוא רך. מערבבים במרק עוף. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 20 דקות. מערבבים באורז, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 18 דקות או עד שהאורז רך.
הסר מהחום. תהליך תערובת עם בלנדר כף יד עד חלקה. מערבבים במחצית וחצי, אם תרצה.
מגישים עם התוספות הרצויות.