קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרמבל תפוחים עם הל-רוטב קרמל וניל

קרמבל תפוחים עם הל-רוטב קרמל וניל
קרמבל תפוחים עם הל - רוטב קרמל וניל הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 834 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה די גרוע. נסו הל אפל oat להתפורר, Vanillan תפוח פריך עם רוטב קרמל, ו אתגר אופים נועז: שעועית וניל וכתום דם פנה קוטה עם רוטב קרמל אולספיס כתום ופלורנטיני שוקולד מריר אגוזי לוז תפוזים (ללא גלוטן) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1
בקערה קטנה, לזרוק את פרוסות התפוחים עם גרידת לימון, מיץ לימון, סוכר, קינמון, ומלח, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
לשימור,לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
בקערה קטנה אחרת, מערבבים את הקמח, סוכר חום, שיבולת שועל ומלח עם מזלג עד אחיד. בתבנית אפייה, להמס את החמאה במיקרוגל עד כמחצית נמס, 10 עד 15 שניות על גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים את החמאה לתערובת הקמח ומשלבים במזלג. השארת החמאה עודף בתבנית האפייה, לסדר את פרוסות התפוח בצלחת. למעלה עם תערובת קמח שיבולת שועל.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לשימור,לשימור,
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
אופים עד התפוחים מבושלים דרך והציפוי הוא זהוב, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1
בסיר בינוני כבד, מערבבים את המים והסוכר ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. אפשר לתערובת להרתיח, בלי לערבב. הערה של קוק: מערבולת המחבת, במידת הצורך. מרתיחים עד תערובת הסוכר הוא חום זהוב חיוור, כ 7 דקות. הערה של קוק: לצפות מקרוב; סוכר שורף במהירות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
הסר את המחבת מהחום, ומערבבים במרץ להוסיף את החמאה והשמנת. התערובת תהיה בועה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
הוסף את זרעי הל ומערבבים לשלב. להחזיר את המחבת לחום ולהביא את התערובת לרתיחה ולאחר מכן להסיר מהחום ולאפשר להתקרר כמה דקות. מערבבים בתמצית הוניל ומסננים את הרוטב לפני טפטוף על הסנדלר.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
זרעי הלזרעי הל
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)

מרכיבים

1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3תפוחי סבתא סמית', קלופים, cored, ופרוסתפוחי סבתא סמית', קלופים, cored, ופרוס2(חוֹרֶף)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת כבדה או חצי חצישמנת כבדה או חצי חצי1גרידה ומיץ לימוןגרידה ומיץ לימון1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח11 קילו קישואים,זרעי הל, מעוך בעדינות כדי לשחרר שמניםזרעי הל, מעוך בעדינות כדי לשחרר שמנים1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מקל חמאה לא מלוחהמקל חמאה לא מלוחה11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן