קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

קרמי איטי בישול עוף

קרמי איטי בישול עוף
עוף שמנת לבישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי שמן קנולה, גבינת שמנת בת 3 שומן, מלח מתובל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: עוף שמנת לבישול איטי, בישול איטי עוף קרמי עם ביסקוויטים, ו קרמי עגבניות איטי בישול עוף.

הוראות

1
מפזרים עוף במלח מתובל. לבשל עוף, בקבוצות, בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 2 עד 3 דקות בכל צד או רק עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מעביר עוף ל5-qt. מבשל איטי, שומר טפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים מרק, גבינת שמנת, יין לבן, ותערובת רוטב איטלקית לטפטופים חמים במחבת. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 2 עד 3 דקות או עד גבינה נמסה תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות פירורי לחם מתובלים, מחולקים3 כפות פירורי לחם מתובלים, מחולקים
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסדרים פטריות על פני עוף בבישול איטי. תערובת מרק כפית על פטריות. לכסות ולבשל על 4 שעות נמוכות. מערבבים היטב לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
5
הערה: למטרות בדיקה רק השתמשנו עונות טובות איטלקית כל רוטב סלט טבעי ומתכון
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
6
לערבב.
7
כדי לעשות קדימה: להכין מתכון לפי ההוראות.
8
העברה לתבנית אפייה 13-x 9 אינץ', ולתת מגניב לחלוטין. להקפיא עד חודש אחד. הפשרה במקרר 8 עד 24 שעות. כדי לחמם, לכסות בחוזקה עם רדיד אלומיניום, ואופים ב 325 במשך 45 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות או עד מחומם היטב.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה