קרמי איטי בישול עוף
עוף שמנת לבישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי שמן קנולה, גבינת שמנת בת 3 שומן, מלח מתובל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: עוף שמנת לבישול איטי, בישול איטי עוף קרמי עם ביסקוויטים, ו קרמי עגבניות איטי בישול עוף.
הוראות
מפזרים עוף במלח מתובל. לבשל עוף, בקבוצות, בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 2 עד 3 דקות בכל צד או רק עד השחמה.
מעביר עוף ל5-qt. מבשל איטי, שומר טפטוף במחבת.
מוסיפים מרק, גבינת שמנת, יין לבן, ותערובת רוטב איטלקית לטפטופים חמים במחבת. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 2 עד 3 דקות או עד גבינה נמסה תערובת חלקה.
מסדרים פטריות על פני עוף בבישול איטי. תערובת מרק כפית על פטריות. לכסות ולבשל על 4 שעות נמוכות. מערבבים היטב לפני ההגשה.
הערה: למטרות בדיקה רק השתמשנו עונות טובות איטלקית כל רוטב סלט טבעי ומתכון
כדי לעשות קדימה: להכין מתכון לפי ההוראות.
העברה לתבנית אפייה 13-x 9 אינץ', ולתת מגניב לחלוטין. להקפיא עד חודש אחד. הפשרה במקרר 8 עד 24 שעות. כדי לחמם, לכסות בחוזקה עם רדיד אלומיניום, ואופים ב 325 במשך 45 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות או עד מחומם היטב.