קרמים בוואריים שוקולד
שוקולד בוואריה קרמים נטול גלוטן, מנה צדדית. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, שמנת כבדה, ג'לטין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: קרם שוקולד קוקוס, שוקולד מנטה קרמים, ו קרמים ערמונים שוקולד.
הוראות
שמן קל ארבעה 6 עוז (180 מ " ל) ramekins.
מחממים את החלב בסיר קטן על אש נמוכה עד שהוא מתבשל.
לטאטא את הסוכר וחלמונים יחד, ולהוסיף קצת חלב חם. מערבבים את תערובת הביצים לתוך הסיר. מערבבים כל הזמן עם כף עץ עד הקוסטרד הוא עבה מספיק כדי לצפות את הכף (185F /85C על מדחום מיידי לקרוא). אל תרתח.
מסננים דרך מסננת תיל לקערה.
מוסיפים את השוקולד, נותנים לעמוד כמה דקות, ואז מערבבים עד מומס.
מפזרים את הג ' לטין מעל 3 כפות מים קרים בקערה קטנה חסינת חום.
בואו לעמוד 5 דקות, עד ספוגי.
מניחים את הקערה במחבת קטנה של מים חמים מאוד ומערבבים עד הג ' לטין הוא מומס. מערבבים לתוך תערובת השוקולד.
מקררים, ערבוב מדי פעם, עד קריר על סף הגדרה. מקציפים קלות את הקרם רק עד פסגות רכות טופס. אל תפרזי. מקפלים את השמנת לתוך תערובת השוקולד ויוצקים לתוך ramekins. מכסים כל אחד עם ניילון לעטוף להכניס למקרר עד סט, לפחות 2 שעות.
לטבול כל ramekin בקצרה מאוד במים חמים מאוד להפוך קרמים על צלחות.
מקשטים עם קצפת ושוקולד מגורר ומגישים צונן.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;