קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרמים בוואריים שוקולד

קרמים בוואריים שוקולד
שוקולד בוואריה קרמים נטול גלוטן, מנה צדדית. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, שמנת כבדה, ג'לטין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: קרם שוקולד קוקוס, שוקולד מנטה קרמים, ו קרמים ערמונים שוקולד.

הוראות

1
שמן קל ארבעה 6 עוז (180 מ " ל) ramekins.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מחממים את החלב בסיר קטן על אש נמוכה עד שהוא מתבשל.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
לטאטא את הסוכר וחלמונים יחד, ולהוסיף קצת חלב חם. מערבבים את תערובת הביצים לתוך הסיר. מערבבים כל הזמן עם כף עץ עד הקוסטרד הוא עבה מספיק כדי לצפות את הכף (185F /85C על מדחום מיידי לקרוא). אל תרתח.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
פודינגפודינג
סוכרסוכר
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
4
מסננים דרך מסננת תיל לקערה.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
5
מוסיפים את השוקולד, נותנים לעמוד כמה דקות, ואז מערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
6
מפזרים את הג ' לטין מעל 3 כפות מים קרים בקערה קטנה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
בואו לעמוד 5 דקות, עד ספוגי.
8
מניחים את הקערה במחבת קטנה של מים חמים מאוד ומערבבים עד הג ' לטין הוא מומס. מערבבים לתוך תערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
9
מקררים, ערבוב מדי פעם, עד קריר על סף הגדרה. מקציפים קלות את הקרם רק עד פסגות רכות טופס. אל תפרזי. מקפלים את השמנת לתוך תערובת השוקולד ויוצקים לתוך ramekins. מכסים כל אחד עם ניילון לעטוף להכניס למקרר עד סט, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרםקרם
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
לטבול כל ramekin בקצרה מאוד במים חמים מאוד להפוך קרמים על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
מקשטים עם קצפת ושוקולד מגורר ומגישים צונן.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
שוקולדשוקולד
12
מאמר var
13
Type_27_data = {};
14
מאמר
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;