קרמל אגסים עם רום צימוקים מסקרפונה
אגסים מקורמלים עם Mascarpone צימוקים רום דורש בערך 1 שעה ו 12 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 62 גרם של שומן, וסך הכל 952 קלוריות. אם יש לך עוגיות אמרטו, רום, צימוקים זהובים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: צלעות חזיר ברוטב שמפניה קרמי ולחם צימוקים עם מסקרפונה ואגסים, מרסלה אגסים עלומים עם גבינת מסקרפונה, ו יין אדום אגסים עלומים עם מילוי מסקרפונה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
התחל על ידי השריית הצימוקים.
יוצקים מים חמים על צימוקים ומוסיפים רום. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד בזמן שאתם מכינים את שאר המנה-נותנים מנוחה לפחות 45 דקות
אגסים מפוצלים במורד הגבעול והעור באמצע. באמצעות מלון-baller, להסיר את הליבות.
מוסיפים סוכר חום וחמאה למחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה עד פשוט נמס.
מוסיפים מיץ לימון ואגסים, חותכים בצד למטה, למחבת ואז מוסיפים חמאה מומסת וסוכר. פופ לתוך התנור במשך 15 עד 17 דקות עד אגסים במכרז. כאשר נעשה להסיר מן התנור ו baste פעם נוספת.
להקציף קרם מסקרפונה בעדינות כדי לשחרר אותו. מסננים צימוקים בעדינות לקפל לתוך השמנת.
מגישים אגסים על צלחת עם כף של קרם מסקרפונה טפטוף עם מיצי מחבת אגס. למעלה עם עוגיות אמרטו מתפוררות.;