חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, סודה לשתיה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת בננה רול עם מילוי גבינת שמנת קרמל, עוגת קפה רול קינמון תפוח קרמל, ו קינמון רול בננה לחם גיליון עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים חלבונים ביצה בקערה גדולה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. קו 15-in משומן. אקס-10-אין. אקס-1-אין. תבנית אפייה עם נייר שעווה; לשמן את הנייר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בקערה גדולה, לנצח ביצים ביצה במהירות גבוהה במשך 5 דקות או עד עבה בצבע לימון. בהדרגה לנצח 1/2 כוס סוכר. מערבבים וניל. לנפות קמח, סודה לשתיה, מלח ואבקת אפייה יחד פעמיים; בהדרגה להוסיף תערובת ביצים ומערבבים היטב (הבלילה תהיה עבה מאוד). מערבבים בננה וקליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
קליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
בקערה גדולה עם מקצף נקי, להכות חלבונים ביצה על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לנצח הנותרים סוכר, 1 כף בכל פעם, על גבוה עד פסגות נוקשות טופס. בהדרגה לקפל לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מורחים באופן שווה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים ב 375° במשך 12-15 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות. מגניב במשך 5 דקות. הפוך על מגבת מטבח מאובקת עם סוכר של ממתקים. מקלפים בעדינות נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מגלגל את העוגה בסגנון ג ' לי רול מגבת, מתחיל עם צד קצר. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
7
למילוי, בקערה גדולה, מקציפים גבינת שמנת וסוכר חום עד חלקה. מקציפים בוניל, מקפלים ב ציפוי מוקצף. פרוש עוגה; מורח מילוי על עוגה כדי בתוך 1/2 ב. של קצוות.