קרמל טפטף דלעת לתקוע עוגה
עוגת דלעת פוק קרמל טפטף דורש כ 2 שעות ו-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 326 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. לכי לחנות ותקני אגוזי פקאן, עוגת בטי, דלעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה לא כל כך מצוין. נסו קרמל טפטף דלעת לתקוע עוגה, עוגת גזר לתקוע עוגה עם זיגוג קינמון מלוח, ו בננה קרמל פוק עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). גריז או ריסוס תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ'.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, דלעת, מים, שמן, ביצים ותבלינים פשטידת דלעת עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד לחלח, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם.
אופים 26 עד 33 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי.
מיד לתקוע עוגה כל אינץ ' עם ידית של כף עץ באמצע העוגה; מגניב 5 דקות.
מניחים ציפוי פאדג ' חם בשקית resealable בגודל quart.
חותכים פינה זעירה מן התיק; לסחוט פאדג ' חם לתוך חורים בעוגה. חזור על הפעולה לפי הצורך כדי להשתמש בכל התוספות.
הפעל סכין סביב צידי מחבת כדי לשחרר את העוגה. מכסים ומקררים על 2 שעות או עד צונן.
זרוק ציפוי על ידי כפות על עוגה; להפיץ באופן שווה.
ממש לפני ההגשה, מחממים רוטב קרמל כפי שמכוון על צנצנת; לטפטף כפית גדושה על כל מנה של עוגה.
מפזרים פקאנים. חנות העוגה מכוסה באופן רופף במקרר.