קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות5
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרמל רסס תפוחים

קרמל רסס תפוחים
קרמל טפטוף תפוחים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 585 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. מתאים ל-5 מנות. גשו לסופר וקנו מים, שוקולד צ'יפס, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. נסו תפוחים קרמל עם קוקוס & טפטוף שוקולד, תפוחים קרמל עם קוקוס & טפטוף שוקולד, ו מתוק ומלוח ויסקי קינמון תפוח פקאן קרמל + טפטוף שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרסס גיליון עוגיות עם תרסיס בישול שאינו מקל. לשטוף תפוחים על ידי שפשוף בעדינות עם ספוג לשפשף שוחקים וכמה טיפות של דטרגנט צלחת. לשטוף ולייבש היטב; להסיר גזע. לדחוף מקלות לתוך צמרות של תפוחים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
ממיסים אפייה וקרמלים קשים עם חמאה ומים בסיר בינוני על אש נמוכה עד חלקה, ערבוב לעתים קרובות. לטבול ולסחרר תפוחים בתערובת קרמל נמס, באמצעות כף להתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מניחים על מחבת מוכנה ומקררים לפחות 15 דקות או עד ערכות קרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מיקרוגל שוקולד לבן בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה על 60 שניות גבוהות או עד נמס, ערבוב בתדירות גבוהה. תיזהר לא לשרוף שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הסר תפוחים מהמקרר. ביד אחת, לאחוז בחוזקה את מקל התפוח. עם היד השנייה, להשתמש כפית לטפטף בעדינות פסים של שוקולד לבן סביב תפוח הקרמל, מסתובב בעדינות או להפוך את התפוח לפי הצורך כדי להגיע כל הדרך מסביב. להחזיר את התפוח למקרר על מינימום של 5 דקות כדי להגדיר שוקולד. חזור עם שוקולד חצי מתוק.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס