קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרספל תירס עם מסקרפונה וצלפים

קרספל תירס עם מסקרפונה וצלפים
אם יש לכם צלפים ארוזים במלח-ספוג במים, בצל ירוק, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: עוף עם מסקרפונה, צלפים ולימון, פיצה סלמון מעושן עם מסקרפונה וצלפים, ו כרישה, תירס, וטארט מסקרפונה..

הוראות

1
במעבד מזון, דופק את גרעינים תירס לפירה גס. בקערה בינונית, להכות את הביצים לערבב. מערבבים את מחית התירס, קמח ומלח, ואז להקציף בחלב. מערבבים את 2 כפות חמאה מומסת, מכסים בניילון נצמד ומקררים את הבלילה תירס לפחות 1 שעה או לילה.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים התנור ל 30
3
תן לבלילה לחזור לטמפרטורת החדר, ואז לטאטא את זה בעדינות.
4
מחממים מחבת 8 אינץ ' קרפה או מחבת nonstick. לטבול מגבת נייר לתוך כ 2 כפות של חמאה מומסת ולשפשף את החלק התחתון ואת הצד של מחבת הקרפ בנדיבות עם החמאה. הגדר את המחבת על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים 3 כפות של הבלילה ולהטות את המחבת כדי להפיץ אותו באופן שווה; יוצקים כל הבלילה עודף בחזרה לתוך הקערה. לבשל את קרספלה עד השחמה על הקרקעית, על 1 דקה. הפעל את קרספלה ומבשל את הצד השני במשך כ -10 שניות, ולאחר מכן להחליק אותו על תבנית אפייה. חזור עם הבלילה הנותרת כדי להפוך 12 קרספל, חופפים אותם מעט על תבנית האפייה. ממש לפני ההגשה, לכסות את קרספל רופף עם נייר ולחמם אותם מחדש בתנור במשך כ 3 דקות.
6
מורחים את הצד החיוור של כל קרספלה עם 2 כפות של מסקרפונה. למעלה עם 1 כף של בצל ירוק להתגלגל או לקפל לרבעים. הגדר 2 קרספל על כל צלחת, מפזרים 1 כפית של צלפים וחלק מהבצלצלים הנותרים ומגישים בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך