Crespelli עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 41 דקות. אם יש לך דבש, שמן זית, כרוב נאפה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: .
להקציף בקטשופ, חומץ, דבש, רוטב סויה, ואספרסו. מבשלים בעדינות במשך 5 דקות כדי למזג את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
חבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר מהחום. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומערבבים בגוון כתום.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
5
אתה צריך בערך 2 כוסות של רוטב. שמור כמה כפות של רוטב להגשה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
6
מערבבים את העוף הקרוע לתוך הרוטב הנותר. אפשר להתקרר, ואז לכסות ולקרר עד 2 ימים או להפריש עד שאתה מוכן להרכיב.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץ
עצם הודו וצוואר הודו
7
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הכן את הבלילה קרפ: בקערה בינונית, לטאטא את הביצים וחלב עד בשילוב טוב. ממיסים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני גבוה ולתת לו בועה וקצף. המשך לבשל עד החמאה הופכת חום בהיר, ואז לטאטא את החמאה לתערובת חלב וביצה. בקערה נפרדת, לשלב את הקמח, בצל ירוק, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
הבלילה צריכה רק לצפות את הגב של כף. אם זה נראה עבה מדי, להקציף קצת חלב או מים. אתה צריך בערך 2 כוסות של הבלילה. מבשלים את הקרפים מיד, או מכסים את הבלילה ומקררים במשך 24 שעות ארוכות.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מחממים מחבת nonstick 10 אינץ ' על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
הוסף 1/2 כפית חמאה כדי לכסות את תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
הוסף 1/4 כוס הבלילה למחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
14
הסר את המחבת מן החום ולהטות אותו באופן שווה מעיל התחתון עם הבלילה. להחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה ומבשלים עד החלק התחתון הוא השחמה קלה, 50 עד 60 שניות. באמצעות מרית או קצות האצבעות שלך, בזהירות להפוך את קרפ מעל ומבשלים בצד השני במשך 10 עד 15 שניות. הניחו את הקרפ המבושל בצד על תבנית אפייה. חזור עם הבלילה שנותרה לעשות 8 קרפים בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
קרפים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
15
קל לרסס את החלק התחתון של 2 (10 אינץ') צלחות עוגה עם שמן. מחסנית 2 קרפים בתחתית כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
קרפים
טורטיות קמח טריות, להגשה
16
מורחים שכבה אחת של עוף על כל ערימה של קרפים ומניחים 1 קרפ נוסף על כל שכבה של עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קרפים
20 עד 25 עלי תרד שלמים
17
מורחים שכבה נוספת של עוף על גבי. לסיים את הערימות עם 1 קרפ יותר על גבי כל אחד. מכסים כל צלחת בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
18
אופים עד חם, 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
בינתיים, תכין את סלט הכרוב. רבע וליבת התפוח. באמצעות מנדולינה או סכין חדה, חותכים את התפוח דק ככל האפשר לחתיכות בגודל גפרור.