קושימומחה
מוכן ב41 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

קרספליname

קרספליname
Crespelli עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 41 דקות. אם יש לך דבש, שמן זית, כרוב נאפה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: .

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את השום והטחון עד שהוא מוזהב.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
להקציף בקטשופ, חומץ, דבש, רוטב סויה, ואספרסו. מבשלים בעדינות במשך 5 דקות כדי למזג את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר מהחום. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומערבבים בגוון כתום.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
5
אתה צריך בערך 2 כוסות של רוטב. שמור כמה כפות של רוטב להגשה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
מערבבים את העוף הקרוע לתוך הרוטב הנותר. אפשר להתקרר, ואז לכסות ולקרר עד 2 ימים או להפריש עד שאתה מוכן להרכיב.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הכן את הבלילה קרפ: בקערה בינונית, לטאטא את הביצים וחלב עד בשילוב טוב. ממיסים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני גבוה ולתת לו בועה וקצף. המשך לבשל עד החמאה הופכת חום בהיר, ואז לטאטא את החמאה לתערובת חלב וביצה. בקערה נפרדת, לשלב את הקמח, בצל ירוק, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
להוסיף את תערובת החלב לתערובת הקמח, לטאטא כדי למנוע גושים. אל תגזימי עם החובט.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
הבלילה צריכה רק לצפות את הגב של כף. אם זה נראה עבה מדי, להקציף קצת חלב או מים. אתה צריך בערך 2 כוסות של הבלילה. מבשלים את הקרפים מיד, או מכסים את הבלילה ומקררים במשך 24 שעות ארוכות.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מחממים מחבת nonstick 10 אינץ ' על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
הוסף 1/2 כפית חמאה כדי לכסות את תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
הוסף 1/4 כוס הבלילה למחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
הסר את המחבת מן החום ולהטות אותו באופן שווה מעיל התחתון עם הבלילה. להחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה ומבשלים עד החלק התחתון הוא השחמה קלה, 50 עד 60 שניות. באמצעות מרית או קצות האצבעות שלך, בזהירות להפוך את קרפ מעל ומבשלים בצד השני במשך 10 עד 15 שניות. הניחו את הקרפ המבושל בצד על תבנית אפייה. חזור עם הבלילה שנותרה לעשות 8 קרפים בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
15
קל לרסס את החלק התחתון של 2 (10 אינץ') צלחות עוגה עם שמן. מחסנית 2 קרפים בתחתית כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
16
מורחים שכבה אחת של עוף על כל ערימה של קרפים ומניחים 1 קרפ נוסף על כל שכבה של עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קרפיםקרפים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
17
מורחים שכבה נוספת של עוף על גבי. לסיים את הערימות עם 1 קרפ יותר על גבי כל אחד. מכסים כל צלחת בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
18
אופים עד חם, 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
בינתיים, תכין את סלט הכרוב. רבע וליבת התפוח. באמצעות מנדולינה או סכין חדה, חותכים את התפוח דק ככל האפשר לחתיכות בגודל גפרור.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
20
מניחים את התפוחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
21
מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
22
מוסיפים את הכרוב, בצל ירוק, שמן, מלח ופלפל ומערבבים היטב. עושה בערך 8 כוסות סלט כרוב.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
23
כאשר ערימות קרפ חם, להסיר את רדיד ולהפוך את צלחות העוגה על קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
24
חותכים כל ערימה לרבעים.
25
מניחים טריז על כל צלחת הגשה. סדר חבילה של סלט כרוב ליד כל טריז.
26
טפטוף חלק מהרוטב השמור על כל צלחת ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)0חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1צביטהצבוט פלפל שחור טחון טריצבוט פלפל שחור טחון טרי2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)591 לב מפאלדי טרי אם אפשראספרסו מבושלאספרסו מבושל2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה12 כפיות אבקת שוםרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1תפוח סבתא סמיתתפוח סבתא סמית791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק12 כפיות אבקת שוםמיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי1בצל צהוב בינוני, קצוץכרוב נאפה פרוס דק מאודכרוב נאפה פרוס דק מאוד12 כפיות אבקת שום3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)12 כפיות אבקת שוםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה12 כפיות אבקת שוםלחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)1חנות-קנה עוף צלייה, על 3 פאונד בסך הכל, מגוררחנות-קנה עוף צלייה, על 3 פאונד בסך הכל, מגורר1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1צביטהקמצוץ מלח ופלפל טחון טריקמצוץ מלח ופלפל טחון טרי4בצל ירוק, קצוץ דק (כולל הכל אבל 2 אינץ ' מלמעלה)בצל ירוק, קצוץ דק (כולל הכל אבל 2 אינץ ' מלמעלה)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח, בתוספת עבור מחבת יותרחמאה ללא מלח, בתוספת עבור מחבת יותר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת