קרספליname
Crespelli עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 41 דקות. אם יש לך דבש, שמן זית, כרוב נאפה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: .
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את השום והטחון עד שהוא מוזהב.
להקציף בקטשופ, חומץ, דבש, רוטב סויה, ואספרסו. מבשלים בעדינות במשך 5 דקות כדי למזג את הטעמים.
הסר מהחום. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומערבבים בגוון כתום.
אתה צריך בערך 2 כוסות של רוטב. שמור כמה כפות של רוטב להגשה.
מערבבים את העוף הקרוע לתוך הרוטב הנותר. אפשר להתקרר, ואז לכסות ולקרר עד 2 ימים או להפריש עד שאתה מוכן להרכיב.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
הכן את הבלילה קרפ: בקערה בינונית, לטאטא את הביצים וחלב עד בשילוב טוב. ממיסים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני גבוה ולתת לו בועה וקצף. המשך לבשל עד החמאה הופכת חום בהיר, ואז לטאטא את החמאה לתערובת חלב וביצה. בקערה נפרדת, לשלב את הקמח, בצל ירוק, מלח ופלפל.
להוסיף את תערובת החלב לתערובת הקמח, לטאטא כדי למנוע גושים. אל תגזימי עם החובט.
הבלילה צריכה רק לצפות את הגב של כף. אם זה נראה עבה מדי, להקציף קצת חלב או מים. אתה צריך בערך 2 כוסות של הבלילה. מבשלים את הקרפים מיד, או מכסים את הבלילה ומקררים במשך 24 שעות ארוכות.
מחממים מחבת nonstick 10 אינץ ' על חום בינוני.
הוסף 1/2 כפית חמאה כדי לכסות את תחתית המחבת.
הוסף 1/4 כוס הבלילה למחבת.
הסר את המחבת מן החום ולהטות אותו באופן שווה מעיל התחתון עם הבלילה. להחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה ומבשלים עד החלק התחתון הוא השחמה קלה, 50 עד 60 שניות. באמצעות מרית או קצות האצבעות שלך, בזהירות להפוך את קרפ מעל ומבשלים בצד השני במשך 10 עד 15 שניות. הניחו את הקרפ המבושל בצד על תבנית אפייה. חזור עם הבלילה שנותרה לעשות 8 קרפים בסך הכל.
קל לרסס את החלק התחתון של 2 (10 אינץ') צלחות עוגה עם שמן. מחסנית 2 קרפים בתחתית כל צלחת.
מורחים שכבה אחת של עוף על כל ערימה של קרפים ומניחים 1 קרפ נוסף על כל שכבה של עוף.
מורחים שכבה נוספת של עוף על גבי. לסיים את הערימות עם 1 קרפ יותר על גבי כל אחד. מכסים כל צלחת בנייר אלומיניום.
אופים עד חם, 30 עד 40 דקות.
בינתיים, תכין את סלט הכרוב. רבע וליבת התפוח. באמצעות מנדולינה או סכין חדה, חותכים את התפוח דק ככל האפשר לחתיכות בגודל גפרור.
מניחים את התפוחים בקערה גדולה.
מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים היטב.
מוסיפים את הכרוב, בצל ירוק, שמן, מלח ופלפל ומערבבים היטב. עושה בערך 8 כוסות סלט כרוב.
כאשר ערימות קרפ חם, להסיר את רדיד ולהפוך את צלחות העוגה על קרש חיתוך.
מניחים טריז על כל צלחת הגשה. סדר חבילה של סלט כרוב ליד כל טריז.
טפטוף חלק מהרוטב השמור על כל צלחת ומגישים מיד.