קרפ חזיר ומשמש
קרפ חזיר ומשמש יכול להיות רק המתכון הים תיכוני שאתה מחפש. מתאים ל-10 ומחירו 62 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 332 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . גשו לסופר וקנו סוכר, מלח, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. רק כמה אנשים אהבו את ארוחת הבוקר הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 31% . הציון הזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון קרפ ריקוטה ומשמש ממותק , קרפ עם ריבת משמש וסירופ , וקרפי אגוזי ריקוטה ומשמש .
הוראות
בקערה גדולה טורפים את החלב, הביצים והחמאה.
מוסיפים קמח ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים ומכניסים למקרר למשך שעה.
מחממים 8 אינץ' משומן קלות. מחבת טפלון; יוצקים 2 כפות בלילה למרכז המחבת. הרם והטה את המחבת לציפוי אחיד בתחתית. מבשלים עד שהחלק העליון נראה יבש; הופכים ומבשלים 15-20 שניות יותר.
מוציאים לרשת. חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה, משמנים מחבת לפי הצורך. כשהם מתקררים, עורמים קרפים עם נייר שעווה או מגבות נייר ביניהם.
מניחים פרוסת בשר חזיר על כל קרפ; לְהַפְשִׁיל שַׁרווּלִים.
מניחים בשני 13 אינץ' משומנים. x 9 אינץ'. תבשילי אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 20 דקות.
בינתיים מסננים את המשמשים, שומרים את הסירופ.
חותכים משמשים ל-1/4 אינץ'. פרוסות; לְהַפְרִישׁ. בסיר גדול מערבבים את הסוכר, עמילן התירס והמלח.
מוסיפים נקטר משמש וסירופ שמור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את החמאה, מיץ הלימון ופרוסות המשמש.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, שמפניה, בורדו, Moscato Dasti, בורדו לבן
שמנת שרי, פורט ושמפניה הן אפשרויות נהדרות עבור קרפים. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-Bubbly Pink Moscato היחפה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![מוסקטו ורוד בועת יחפה]()
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה משלימים פטל אדום, תות שדה ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!