קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

קרפ לימון אוכמניות עם רוטב רפרפת

קרפ לימון אוכמניות עם רוטב רפרפת
המתכון לקרפ לימון אוכמניות עם רוטב רפרפת יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך תוך 50 דקות . מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 4 . חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 10 גרם חלבון , 12 גרם שומן ובסך הכל 519 קלוריות . המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש חלב, חמאה, מיץ מלימון ועמילן תירס. 3 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. זה עובד היטב כארוחת בוקר. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 40% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמוקרפ לימון קל עם רוטב אוכמניות ל-Voskos , קל לימון קרפ עם רוטב אוכמניות ל-Voskos , וקרפי לימון הל עם רפרפת ריבס תותים .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
מקציפים את הקמח, הסוכר, גרידת הלימון והמלח בקערה בינונית. בכוס מדידה, טורפים יחד את החלב, הביצה ו-1 כף חמאה. טורפים באיטיות את תערובת הביצים לתוך תערובת הקמח עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
במחבת קטנה כבדה או במחבת קרפ, מברישים קלות את המחבת בשכבת חמאה מומסת ומחממים על אש בינונית-גבוהה. עובדים במהירות, יוצקים פנימה כ-3 כפות בלילה ומטים את המחבת לציפוי. מבשלים במשך 1 או 2 דקות ואז הופכים עם מרית מתכת דקה כדי לסיים את בישול הצד השני, עוד דקה. חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה. שומרים על חום הקרפים בזמן הכנת שאר הקינוח.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מחממים את הריבה במחבת קטנה על אש נמוכה או במיקרוגל עד שהיא חמימה וסירופית.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
טורפים פנימה את מיץ הלימון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
להכנת רוטב הרפרפת: בסיר קטן, מקציפים את הסוכר, עמילן התירס והמלח יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מקציפים פנימה את החלב ומבשלים על אש נמוכה עד כמעט רתיחה, ואז מסירים מהאש. בקערה קטנה, טורפים יחד את החלמון והוניל עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים כמה כפות מהחלב החם מהסיר וטורפים כדי למתן את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים את תערובת הביצים שהתקבלה לשאר החלב החם במחבת, תוך טריפה לאיחוד. מבשלים על אש קטנה עד שהרוטב מתחיל להסמיך (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
נותנים לרוטב להתקרר מעט תוך כדי הרכבת הקרפים.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1
מורחים חלק ממלית האוכמניות בקו במרכז כל קרפ ומגלגלים. שמים כמה כפות מרוטב הרקפת על כל צלחת קינוח ומניחים 2 קרפים מעל.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי אוכמניותמילוי פאי אוכמניות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
קרפיםקרפים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
מפזרים סוכר קונדיטורים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו, Moscato Dasti, בורדו לבן

שמנת שרי, פורט ושמפניה הם הבחירות המובילות שלי לקרפים. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "