קרפ סלמון מעושן צפון-מערבי
אם 41 סנט למנה נופל בתקציב שלך, קרפים סלמון מעושנים מערב יכול להיות נהדר pescatarian מתכון לנסות. והוא יספק כ 36 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 63 קלוריות. אם יש לכם פפריקה, קרפים, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פסטה סלמון מעושן מעולה בצפון מערב, Northwest שמנת מעושן סלמון פטוצ'יני אלפרדו, ו קרפים מתאבנים סלמון מעושן.
הוראות
מחסנית 2 קרפים, עם 2 3/4-3 אינץ ' חותך עוגיות עגול, לחתוך לתוך סיבובים ברווחים מקרוב. חזור על לחתוך crpes הנותרים; להשליך שאריות.
הסר עור ועצמות מסלמון. עם הידיים שלך, לשבור סלמון לחתיכות בסדר; אתה צריך בערך 1 כוס. בקערה, מערבבים מיונז, שמנת חמוצה, 1/2 כוס גבינת פרמזן, מיץ לימון, ווסטרשייר, שמיר קצוץ, פלפל לבן ורוטב חם. מערבבים את הסלמון ומלח מתובל לפי הטעם.
תלולית על 1 1/2 כפיות של מילוי הסלמון על מחצית מכל סיבוב crpe; לקפל אותו כדי לעשות צורה חצי ירח. להגדיר crpes, חופף מעט, במחבת אפייה 10 על ידי 15 אינץ חמאה.
טפטוף עם חמאה מומסת ומפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה קצת פפריקה.
אופים עד קרפים זהובים תוסס, 15 עד 25 דקות.
מעבירים למגש או צלחות ומקשטים עם שמיר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.