קרפ עוף ואספרגוס
המתכון עוף קרפים אספרגוס יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 35 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 767 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שאלוט, עוף צלוי, עשבי תיבול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-48 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר יקרה למדי. נסו קרפ עוף ואספרגוס, קרפ עוף ואספרגוס, ו קרפים עוף עם אספרגוס ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. חמאה צלחת אפייה גדולה.
מערבבים את העוף, ריקוטה, 1/2 כוס פרמזן, 3 כפות עשבי תיבול, 3/4 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל בקערה בינונית. כפית על 1/4 כוס מילוי על החצי התחתון של כל קרפ; להתגלגל כדי לסגור את המילוי.
מניחים את הקרפים, בצד התפר למטה, בתבנית האפייה. מכסים בנייר כסף ואופים עד המילוי חם, כ 15 דקות.
בינתיים, להמיס 3 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שהוא מתרכך, על 1 דקה.
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים עד רק מכרז, על 3 דקות.
מוסיפים את מרק העוף, גרידת לימון ואת הנותרים 1 כף עשבי תיבול ומבשלים עד הרוטב הוא מעובה מעט, על 2 דקות. מערבבים את שארית 1/4 פרמזן כוס ועונה עם מלח ופלפל.
מחלקים את הקרפים בין צלחות, העליון עם אספרגוס ורוטב, ומפזרים פרמזן.