קרפ קרמל ל-2
קרם קרמל ל-2 היא ארוחת בוקר שמגישה 2. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 10 גרם חלבון ו-8 גרם שומן. מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם תמצית וניל, חלב, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 25%. נסו קרפ קרמל, קרפ תפוז-קרמל וקרמל תפוחים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה טורפים את החלב, תחליף הביצים, החמאה והוניל.
מקציפים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים ומכניסים למקרר למשך שעה.
מצפים קלות 6 אינץ'. מחבת טפלון עם ספריי בישול; לחמם על אש בינונית.
יוצקים כ-2 כפות מהבלילה למרכז המחבת; הרם והטה את המחבת לציפוי אחיד בתחתית. מבשלים עד שהחלק העליון נראה יבש והתחתון זהוב; הופכים ומבשלים 15-20 שניות יותר.
מוציאים לרשת. חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה.
טורפים בקערה קטנה גבינת שמנת ו-1 כף ציפוי קרמל עד לקבלת תערובת חלקה. מקפלים פנימה תוספת מוקצפת. מורידים כפית את מרכז כל קרפ.
מטפטפים את תוספת הקרמל שנותרה; לְהַפְשִׁיל שַׁרווּלִים.
בקערה קטנה המתאימה למיקרוגל מערבבים פטל ויין. מחממים במיקרוגל על חום גבוה למשך 30-60 שניות או עד שהם חמים. בעזרת כף מחוררת מניחים פירות יער מעל קרפים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, שמפניה, בורדו, Moscato Dasti, בורדו לבן
קרפים בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ושמפניה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. מרלו מרילין נאפה ואלי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-29 דולר לבקבוק.
מרילין נאפה ואלי מרלו
ענבי מרילין מרלו נבצרו על ידי המגדלים הוותיקים שלנו מכרמים בלב עמק נאפה. הדיוקן המופיע על תווית מרילין מרלו הוא התאמה מפוארת לבציר ה-17 שלנו. תמונה זו שצולמה על ידי סם שו מציעה נוף עדין אך שובב של מרילין." בציר זה של מרילין מרלו הוא בלנד של 97% מרלו ו-3% קברנה סוביניון. התוספת הקטנה של קברנה מעניקה ליין ארומה וינוסית מורכבת יותר. מרקם עשיר יותר בחך. תוספת של 25% חביות עץ אלון חדשות מספקת ניחוח של שוקולד חלב שמחמיא יפה לטעמי הפירות השחורים של הענבים." - ג'ון מקיי, יינן