קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

קרפים בסיסיים

קרפים בסיסיים
קרפים בסיסיים יכולים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 796 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. אם יש לכם שאלוט, ביצים, עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. וזה טוב. נסו קרפים בסיסיים, קרפים בסיסיים, ו קרפים בסיסיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
לטאטא את הביצים יחד בקערת ערבוב בגודל בינוני. מוסיפים לאט את החמאה המומסת ומקציפים עד לשילוב. לנפות את הקמח ומלח ומערבבים עד בשילוב. לאט להוסיף בחלב. החובט צריך להיות נוזלי. מסננים את הבלילה ולתת לו לנוח, בקירור, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
כאשר אתה מוכן לבשל, לשים קצת חמאה מומסת לתוך מחבת nonstick ולשים אותו על חום בינוני. מצקת את הבלילה קרפ לתוך המחבת הטיית המחבת תוך הוספת הבלילה לחלוטין באופן שווה מעיל התחתון של המחבת. זה ייקח קצת תרגול; בדרך כלל קרפ הראשון מקבל גרוטאות. לאחר קצה קרפ מתחיל למשוך מן המחבת, לאחר כ 1 עד 2 דקות, להשתמש מרית כדי לקבל מתחת קרפ ולהשתמש באצבעות שלך כדי להפוך אותו. הקרפ צריך להיות חום זהוב. מבשלים 1 דקה בצד השני, להסיר אותו מהמחבת, ולשים אותו על צלחת. חזור על ביצוע וערימה קרפים, הוספת חמאה יותר למחבת לפי הצורך, עד כל הבלילה כבר בשימוש.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מצקתמצקת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הפוך את bechamel: בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, להמיס את החמאה. מערבבים את הקמח ומבשלים 3 עד 4 דקות לבשל את טעם הקמח הגולמי, אבל לא נותנים לו חום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
יוצקים את החלב, מקציפים כל הזמן כדי למנוע גושים. מתבלים במלח, מנמיכים את החום למדיום ומבשלים עד שהרוטב מתעבה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בגבינה. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
עבור המילוי: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים את האספרגוס ואת blanch בערך 1 דקה, רק מספיק זמן כדי להגדיר את הצבע אבל לא לבשל אותו יתר על המידה. מיד לצלול את האספרגוס לתוך קערה של מי קרח מלוחים כדי לעצור את הבישול. כאשר האספרגוס הוא מגניב, לנקז לחתוך אותו לחתיכות 1 אינץ', שמירה על הקצוות בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את החמאה ואת שאלוט ומבשלים עד שאלוט רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
10
יוצקים את היין ולתת לו להפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מוסיפים את העוף, העגבניות והבזיליקום הקצוץ ומבשלים עד שהם התחממו, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
12
מוסיפים את האספרגוס וכוס 1 של בשמל שמורות. לטעום ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
13
להניח קרפ על משטח העבודה שלך. כפית כמה כפות של תערובת העוף במורד מרכז קרפ.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
14
להפשיל קרפ כמו סיגר. חזור עם קרפים הנותרים ומילוי. (לסירוגין, כפית את תערובת המילוי מעל 1 חצי של קרפ, לקפל את קרפ במחצית, ואז במחצית שוב כדי ליצור משולש).
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
15
כדי לשרת, לשים 2 קרפים על כל צלחת הגשה. כף חלק מהרוטב בשמל על קרפים ומקשטים עם עצות אספרגוס שמורות וכמה עלי בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
קרפיםקרפים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
16
מגישים באופן מיידי.