קרפים בסיסיים
קרפים בסיסיים יכולים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 796 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. אם יש לכם שאלוט, ביצים, עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. וזה טוב. נסו קרפים בסיסיים, קרפים בסיסיים, ו קרפים בסיסיים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לטאטא את הביצים יחד בקערת ערבוב בגודל בינוני. מוסיפים לאט את החמאה המומסת ומקציפים עד לשילוב. לנפות את הקמח ומלח ומערבבים עד בשילוב. לאט להוסיף בחלב. החובט צריך להיות נוזלי. מסננים את הבלילה ולתת לו לנוח, בקירור, לפחות 1 שעה.
כאשר אתה מוכן לבשל, לשים קצת חמאה מומסת לתוך מחבת nonstick ולשים אותו על חום בינוני. מצקת את הבלילה קרפ לתוך המחבת הטיית המחבת תוך הוספת הבלילה לחלוטין באופן שווה מעיל התחתון של המחבת. זה ייקח קצת תרגול; בדרך כלל קרפ הראשון מקבל גרוטאות. לאחר קצה קרפ מתחיל למשוך מן המחבת, לאחר כ 1 עד 2 דקות, להשתמש מרית כדי לקבל מתחת קרפ ולהשתמש באצבעות שלך כדי להפוך אותו. הקרפ צריך להיות חום זהוב. מבשלים 1 דקה בצד השני, להסיר אותו מהמחבת, ולשים אותו על צלחת. חזור על ביצוע וערימה קרפים, הוספת חמאה יותר למחבת לפי הצורך, עד כל הבלילה כבר בשימוש.
הפוך את bechamel: בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, להמיס את החמאה. מערבבים את הקמח ומבשלים 3 עד 4 דקות לבשל את טעם הקמח הגולמי, אבל לא נותנים לו חום.
יוצקים את החלב, מקציפים כל הזמן כדי למנוע גושים. מתבלים במלח, מנמיכים את החום למדיום ומבשלים עד שהרוטב מתעבה, כ-5 דקות.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בגבינה. תתחמם.
עבור המילוי: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום בינוני.
מוסיפים את האספרגוס ואת blanch בערך 1 דקה, רק מספיק זמן כדי להגדיר את הצבע אבל לא לבשל אותו יתר על המידה. מיד לצלול את האספרגוס לתוך קערה של מי קרח מלוחים כדי לעצור את הבישול. כאשר האספרגוס הוא מגניב, לנקז לחתוך אותו לחתיכות 1 אינץ', שמירה על הקצוות בצד.
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את החמאה ואת שאלוט ומבשלים עד שאלוט רך, על 5 דקות.
יוצקים את היין ולתת לו להפחית בחצי.
מוסיפים את העוף, העגבניות והבזיליקום הקצוץ ומבשלים עד שהם התחממו, כ -3 דקות.
מוסיפים את האספרגוס וכוס 1 של בשמל שמורות. לטעום ולהתאים את התיבול.
להניח קרפ על משטח העבודה שלך. כפית כמה כפות של תערובת העוף במורד מרכז קרפ.
להפשיל קרפ כמו סיגר. חזור עם קרפים הנותרים ומילוי. (לסירוגין, כפית את תערובת המילוי מעל 1 חצי של קרפ, לקפל את קרפ במחצית, ואז במחצית שוב כדי ליצור משולש).
כדי לשרת, לשים 2 קרפים על כל צלחת הגשה. כף חלק מהרוטב בשמל על קרפים ומקשטים עם עצות אספרגוס שמורות וכמה עלי בזיליקום.