קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

קרפים בסיסיים

קרפים בסיסיים
קרפים בסיסיים יכולים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 796 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. אם יש לכם שאלוט, ביצים, עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. וזה טוב. נסו קרפים בסיסיים, קרפים בסיסיים, ו קרפים בסיסיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
לטאטא את הביצים יחד בקערת ערבוב בגודל בינוני. מוסיפים לאט את החמאה המומסת ומקציפים עד לשילוב. לנפות את הקמח ומלח ומערבבים עד בשילוב. לאט להוסיף בחלב. החובט צריך להיות נוזלי. מסננים את הבלילה ולתת לו לנוח, בקירור, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
כאשר אתה מוכן לבשל, לשים קצת חמאה מומסת לתוך מחבת nonstick ולשים אותו על חום בינוני. מצקת את הבלילה קרפ לתוך המחבת הטיית המחבת תוך הוספת הבלילה לחלוטין באופן שווה מעיל התחתון של המחבת. זה ייקח קצת תרגול; בדרך כלל קרפ הראשון מקבל גרוטאות. לאחר קצה קרפ מתחיל למשוך מן המחבת, לאחר כ 1 עד 2 דקות, להשתמש מרית כדי לקבל מתחת קרפ ולהשתמש באצבעות שלך כדי להפוך אותו. הקרפ צריך להיות חום זהוב. מבשלים 1 דקה בצד השני, להסיר אותו מהמחבת, ולשים אותו על צלחת. חזור על ביצוע וערימה קרפים, הוספת חמאה יותר למחבת לפי הצורך, עד כל הבלילה כבר בשימוש.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מצקתמצקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הפוך את bechamel: בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, להמיס את החמאה. מערבבים את הקמח ומבשלים 3 עד 4 דקות לבשל את טעם הקמח הגולמי, אבל לא נותנים לו חום.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
יוצקים את החלב, מקציפים כל הזמן כדי למנוע גושים. מתבלים במלח, מנמיכים את החום למדיום ומבשלים עד שהרוטב מתעבה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בגבינה. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
עבור המילוי: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את האספרגוס ואת blanch בערך 1 דקה, רק מספיק זמן כדי להגדיר את הצבע אבל לא לבשל אותו יתר על המידה. מיד לצלול את האספרגוס לתוך קערה של מי קרח מלוחים כדי לעצור את הבישול. כאשר האספרגוס הוא מגניב, לנקז לחתוך אותו לחתיכות 1 אינץ', שמירה על הקצוות בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את החמאה ואת שאלוט ומבשלים עד שאלוט רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
10
יוצקים את היין ולתת לו להפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מוסיפים את העוף, העגבניות והבזיליקום הקצוץ ומבשלים עד שהם התחממו, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
12
מוסיפים את האספרגוס וכוס 1 של בשמל שמורות. לטעום ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
13
להניח קרפ על משטח העבודה שלך. כפית כמה כפות של תערובת העוף במורד מרכז קרפ.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
14
להפשיל קרפ כמו סיגר. חזור עם קרפים הנותרים ומילוי. (לסירוגין, כפית את תערובת המילוי מעל 1 חצי של קרפ, לקפל את קרפ במחצית, ואז במחצית שוב כדי ליצור משולש).
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
15
כדי לשרת, לשים 2 קרפים על כל צלחת הגשה. כף חלק מהרוטב בשמל על קרפים ומקשטים עם עצות אספרגוס שמורות וכמה עלי בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
קרפיםקרפים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
16
מגישים באופן מיידי.