המתכון פירות ים אלגנטי קרפים מוכן בסביבות שעה 1 וזה בהחלט מדהים pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. ארוחת הבוקר הזאת 2451 קלוריות, 170 גרם חלבון ו 138 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %73 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לכם שום, בשר סרטנים, גבינת שמנת פילדלפיהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מרק פירות ים אלגנטי, פירות ים Crepes Bearnaise, ו וידוי # 145: יש לי דבר קרפים ... קרפ נוטלה קל.
הוראות
1
ממיסים 2 כפות. של החמאה; להפריש. מקציפים ביצים וחלב בקערה בינונית עם מקציף תיל עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מוסיפים חמאה מומסת, קמח ומלח; לנצח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
מלח
3
בואו לעמוד 20 דקות.
4
חום משומן קלות מחבת בינונית nonstick על חום בינוני. מצקת 1/4 גביע הבלילה למחבת, הטיית מחבת כדי ליצור מעגל עגול דק. לבשל 1 עד 2 דקות. או עד קצה קרפ הוא השחמה קלות. בזהירות להפוך קרפ עם מרית; לבשל 30 שניות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מרית
מצקת
5
הסר ממחבת; לכסות כדי להתחמם. חזור לעשות בסך הכל 8 קרפים.
מרכיבים שתצטרך
קרפים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
ממיסים הנותרים 1 כף. חמאה בסיר קטן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים 2 דקות. בהדרגה להוסיף גבינת שמנת, ערבוב עד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
שום
8
מוסיפים שרימפס, בשר סרטנים ורוטב עגבניות; מערבבים. לבשל 10 דקות. או עד מחומם דרך. כפית 1/3 כוס תערובת פירות ים במרכז כל קרפ; להתגלגל.