קרפים ממולאים בשוקולד מכוסים ברוטב תות
קרפים ממולאים בשוקולד מכוסים ברוטב תות עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 532 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך חמאה, jigger grand marnier, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו קרפים בטעם תות שוקולד עם רוטב קרמל, קרפים ממולאים בתותים עם משקה אלכוהולי., ו קרפים מלאים בתפוחים ברוטב קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב, לערבב את הקמח, ביצה וחלב יחד עד חלקה. הבלילה צריכה להיות משוחררת וקלילה.
מחממים מחבת קטנה ללא מקל על בינוני גבוה. חמאה המחבת בקלילות עם 1/4 של החמאה. למחוק כל עודף.
יוצקים את הבלילה במחבת ומערבלים כך הבלילה מעילים את החלק התחתון של המחבת. כאשר קרפ הוא זהב בתחתית, להתהפך וטבח בצד השני עד הזהב.
הסר ולתת מגניב. חזור עם הבלילה שנותרה.
בקערה, מערבבים את הגבינה והקקאו יחד.
להוסיף קורטוב של חלב כדי לשחרר, אם כי אתה רוצה את התערובת עבה. כפית אותו לתוך 3 קרפים לגלגל אותם עד סגור.
מקום זה לצד זה על צלחת הגשה.
מחממים מחבת סאוט גדולה בחום גבוה. לזרוק את החמאה שנותרה ולאחר מכן את התותים. מבשלים אותם בקלילות ולהוסיף Grand Marnier. היו זהירים כשאתם עושים את זה ותתרחקו מהמחבת.
תן לאלכוהול לבשל ולהסיר מהחום.
מפזרים את הסוכר ולזרוק עד מעורבב היטב. כף מעל הקרפים ומגישים חמים.