קרפצ'יו סלמון טרי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לך עלי סלט ולחם חום, לימונים, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מדהים. מתכונים דומים: קרפצ'יו סלמון עם ווסאבי, קרפצ'יו סלמון שומר, ו קרפצ'יו עגבניות וסלמון מעושן.
הוראות
יש לשטוף ולייבש את הסלמון, ולאחר מכן לעטוף בסרט נצמד להקפיא 1 hr כדי להקל על חיתוך. בינתיים, מגררים דק את ההתלהבות מלימון אחד וסוחטים את המיץ משניהם.
מערבבים בקערה עם שמיר, שאלוט, סוכר ומלח ים כפית 1.
מוסיפים את שמן הזית ומקציפים להתמזגות.
לפתוח את הסלמון ולהגדיר על קרש חיתוך גדול.
חותכים פרוסות דקות וופל באלכסון, כפי שהיית סלמון מעושן. מסדרים שכבה של הסלמון על צלחת רדודה גדולה, ואז כף על קצת המרינדה להפיץ אותו באופן שווה מעיל הדגים. המשך חיתוך ושכבות, מסיים עם שכבה של מרינדה. כיסוי עם סרט נצמדות, ישירות על הדגים, וצינה לפחות 2 שעות או לילה.
כדי לשרת, לארגן את פרוסות הסלמון על מגש לפזר על צלפים וכמה עלים סלט.
מגישים עם לחם חום פרוס דק או לחם סודה.