קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות57
מגזין

קרפצ'יו סלמון טרי

קרפצ'יו סלמון טרי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לך עלי סלט ולחם חום, לימונים, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מדהים. מתכונים דומים: קרפצ'יו סלמון עם ווסאבי, קרפצ'יו סלמון שומר, ו קרפצ'יו עגבניות וסלמון מעושן.

הוראות

1
יש לשטוף ולייבש את הסלמון, ולאחר מכן לעטוף בסרט נצמד להקפיא 1 hr כדי להקל על חיתוך. בינתיים, מגררים דק את ההתלהבות מלימון אחד וסוחטים את המיץ משניהם.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
2
מערבבים בקערה עם שמיר, שאלוט, סוכר ומלח ים כפית 1.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיפים את שמן הזית ומקציפים להתמזגות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
לפתוח את הסלמון ולהגדיר על קרש חיתוך גדול.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
חותכים פרוסות דקות וופל באלכסון, כפי שהיית סלמון מעושן. מסדרים שכבה של הסלמון על צלחת רדודה גדולה, ואז כף על קצת המרינדה להפיץ אותו באופן שווה מעיל הדגים. המשך חיתוך ושכבות, מסיים עם שכבה של מרינדה. כיסוי עם סרט נצמדות, ישירות על הדגים, וצינה לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
(55 ופלים)(55 ופלים)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
כדי לשרת, לארגן את פרוסות הסלמון על מגש לפזר על צלפים וכמה עלים סלט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
7
מגישים עם לחם חום פרוס דק או לחם סודה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.