קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות14
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקלתית
מגזין

קשיו-טארט קוקוס בקרום שוקולד

קשיו-טארט קוקוס בקרום שוקולד
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם קצפת כבדה, קוקוס, מי קרח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טארט מוס שוקולד עם קרום קוקוס + פרחי פירות טריים (ללא גלוטן, Paleo + טבעוני), בננה, קוקוס, וקשיו-קרם טארט, ו עוגת לימון עם קרום קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
ריסוס 11 אינץ ' קוטר טארט פאן עם תחתית נשלפת עם ספריי nonstick. מערבבים קמח, סוכר, קקאו ומלח במעבד 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2
מוסיפים חמאה ומערבבים עד למרקם החולי הלח.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3
להוסיף 1 1/2 כפות מי קרח להתמזג עד הבצק מגיע יחד. לחץ על הבצק באופן שווה על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת מוכן. הצינה קרום 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים קרום על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים את הקרום עד למראה יבש מעט נפוח, על 18 דקות. קרום מגניב על מתלה לחלוטין. לשמור על טמפרטורת התנור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מביאים סוכר חום, שמנת, סירופ מייפל וג ' ינג ' ר לרתיחה בסיר בינוני כבד על חום בינוני גבוה, לטאטא בעדינות עד שהסוכר מתמוסס. לצרף מדחום ממתקים לצד מחבת. התאם חום כדי לשמור על רתיחה נמוכה; לבשל עד רושמים מדחום 106°, לטאטא מדי פעם, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים קשיו וקוקוס. מגניב 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3
מקום שוקולד קצוץ בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה. מבשלים בהגדרה בינונית במרווחים של 15 שניות עד רך ומתחיל להמס. מערבבים עד נמס לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מברשת מספיק שוקולד על פני בתוך הקרום כדי מעיל לחלוטין. הקפא את הקרום עד לשוקולד קר וקשה, כ-15 דקות (עתודה שנותרה שוקולד מותך לקישוט).
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
5
יוצקים מילוי לקרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
6
מניחים טארט על תבנית אפייה מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים עד המילוי מתחיל להחשיך על גבי והוא מבעבע עבה, כ 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
להעביר טארט למדף. מגניב לגמרי. הרימלט שוקולד שמור במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
9
טפטוף שוקולד על טארט בתבנית תחרה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; לאחסן בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)