קשיו-טארט קוקוס בקרום שוקולד
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם קצפת כבדה, קוקוס, מי קרח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טארט מוס שוקולד עם קרום קוקוס + פרחי פירות טריים (ללא גלוטן, Paleo + טבעוני), בננה, קוקוס, וקשיו-קרם טארט, ו עוגת לימון עם קרום קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
ריסוס 11 אינץ ' קוטר טארט פאן עם תחתית נשלפת עם ספריי nonstick. מערבבים קמח, סוכר, קקאו ומלח במעבד 5 שניות.
מוסיפים חמאה ומערבבים עד למרקם החולי הלח.
להוסיף 1 1/2 כפות מי קרח להתמזג עד הבצק מגיע יחד. לחץ על הבצק באופן שווה על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת מוכן. הצינה קרום 30 דקות.
מניחים קרום על תבנית אפייה.
אופים את הקרום עד למראה יבש מעט נפוח, על 18 דקות. קרום מגניב על מתלה לחלוטין. לשמור על טמפרטורת התנור.
מביאים סוכר חום, שמנת, סירופ מייפל וג ' ינג ' ר לרתיחה בסיר בינוני כבד על חום בינוני גבוה, לטאטא בעדינות עד שהסוכר מתמוסס. לצרף מדחום ממתקים לצד מחבת. התאם חום כדי לשמור על רתיחה נמוכה; לבשל עד רושמים מדחום 106°, לטאטא מדי פעם, כ 8 דקות.
מערבבים קשיו וקוקוס. מגניב 20 דקות.
מקום שוקולד קצוץ בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה. מבשלים בהגדרה בינונית במרווחים של 15 שניות עד רך ומתחיל להמס. מערבבים עד נמס לחלוטין וחלק.
מברשת מספיק שוקולד על פני בתוך הקרום כדי מעיל לחלוטין. הקפא את הקרום עד לשוקולד קר וקשה, כ-15 דקות (עתודה שנותרה שוקולד מותך לקישוט).
מניחים טארט על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים עד המילוי מתחיל להחשיך על גבי והוא מבעבע עבה, כ 35 דקות.
להעביר טארט למדף. מגניב לגמרי. הרימלט שוקולד שמור במיקרוגל.
טפטוף שוקולד על טארט בתבנית תחרה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; לאחסן בטמפרטורת החדר.)