קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות14
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקלתית
מגזין

קשיו-טארט קוקוס בקרום שוקולד

קשיו-טארט קוקוס בקרום שוקולד
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם קצפת כבדה, קוקוס, מי קרח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טארט מוס שוקולד עם קרום קוקוס + פרחי פירות טריים (ללא גלוטן, Paleo + טבעוני), בננה, קוקוס, וקשיו-קרם טארט, ו עוגת לימון עם קרום קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
ריסוס 11 אינץ ' קוטר טארט פאן עם תחתית נשלפת עם ספריי nonstick. מערבבים קמח, סוכר, קקאו ומלח במעבד 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2
מוסיפים חמאה ומערבבים עד למרקם החולי הלח.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
להוסיף 1 1/2 כפות מי קרח להתמזג עד הבצק מגיע יחד. לחץ על הבצק באופן שווה על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת מוכן. הצינה קרום 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מניחים קרום על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
אופים את הקרום עד למראה יבש מעט נפוח, על 18 דקות. קרום מגניב על מתלה לחלוטין. לשמור על טמפרטורת התנור.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מביאים סוכר חום, שמנת, סירופ מייפל וג ' ינג ' ר לרתיחה בסיר בינוני כבד על חום בינוני גבוה, לטאטא בעדינות עד שהסוכר מתמוסס. לצרף מדחום ממתקים לצד מחבת. התאם חום כדי לשמור על רתיחה נמוכה; לבשל עד רושמים מדחום 106°, לטאטא מדי פעם, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים קשיו וקוקוס. מגניב 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3
מקום שוקולד קצוץ בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה. מבשלים בהגדרה בינונית במרווחים של 15 שניות עד רך ומתחיל להמס. מערבבים עד נמס לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מברשת מספיק שוקולד על פני בתוך הקרום כדי מעיל לחלוטין. הקפא את הקרום עד לשוקולד קר וקשה, כ-15 דקות (עתודה שנותרה שוקולד מותך לקישוט).
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5
יוצקים מילוי לקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
6
מניחים טארט על תבנית אפייה מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
אופים עד המילוי מתחיל להחשיך על גבי והוא מבעבע עבה, כ 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
להעביר טארט למדף. מגניב לגמרי. הרימלט שוקולד שמור במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
9
טפטוף שוקולד על טארט בתבנית תחרה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; לאחסן בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת