קשיו-פאדג'- גלידת קרמל פאי
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-30 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, חצאי קשיו וחתיכות, עוגיות וופל וניל, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו פאדג'קשיו קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 177°. בקערה מעבד מזון עם להב מתכת, לשלב וופלים וניל 1/2 כוס קשיו; תהליך עד הקרקע דק.
מוסיפים חמאה; תהליך רק עד מתפורר. לחץ על תערובת בתחתית ולמעלה בצד של 9 אינץ ' מחבת פאי זכוכית.
אופים ב 177°. עבור 10 עד 12 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב בהיר. מקררים את הקרום במשך 20 דקות או עד מקורר לחלוטין.
מורחים 1 ליטר של הגלידה בקרום מקורר. כפית או טפטוף 1/2 כוס של ציפוי הגלידה על גלידה. להקפיא כ -30 דקות או עד קפוא חלקית.
פאי מעולה עם גלידת פיינט שנותרה, מתפשטת באופן שווה. להקפיא לפחות 4 שעות או עד המשרד.
כדי לשרת, תן עוגה לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.
חותכים לפלחי; מניחים על צלחות קינוח בודדות. למעלה עם ציפוי גלידה הנותרים חצאים קשיו.