קשיו פריכים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קשיו שביר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 64 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 72 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך וניל, סוכר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קשיו פריכים, קשיו פריכים, ו קשיו-פריכים קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 93°. גריז 2 יריעות עוגיות גדולות עם חמאה; להתחמם בתנור. (שמירה על סדינים עוגיות חם מאפשר את הממתקים להיות להפיץ 1/4 אינץ ' עבה בלי זה הגדרת.) מרית מתכת ארוכה גריז עם חמאה; להפריש.
בקערה קטנה, לערבב סודה לשתיה, 1 כפית מים ווניל; להפריש. בסיר 3 ליטר, מערבבים סוכר, 1 כוס מים וסירופ תירס. מבשלים מעל חום בינוני על 25 דקות, ערבוב מדי פעם, כדי 116° על מדחום ממתקים או עד כמות קטנה של תערובת ירד לתוך כוס מים קרים מאוד יוצר כדור רך כי שטוח כאשר הוסרו מן המים.
מערבבים בחמאה וקשיו. מבשלים כ 13 דקות, ערבוב כל הזמן, כדי 149° או עד כמות קטנה של תערובת ירד לתוך כוס מים קרים מאוד מפריד לתוך חוטים קשים, שבירים. (צפה בזהירות כל כך תערובת לא לשרוף.) מיד להסיר מהחום. מערבבים במהירות בתערובת סודה לשתיה עד אור וקצף.
יוצקים חצי תערובת ממתקים על כל גיליון עוגיות במהירות להפיץ על 1/4 אינץ ' עבה עם מרית חמאה. מגניב לחלוטין, לפחות 1 שעה. לשבור לחתיכות. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.