קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

ראגו פטריות בר שמנת

ראגו פטריות בר שמנת
ראגו פטריות בר שמנת עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 178 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.94 דולר למנה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם מלח, שמן זית, פטריות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -4 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: ראגו פטריות בר מעל פולנטה שמנת, צדפות אפויות עם ראגו פטריות בר, ו ראגו פטריות בר בקליפות בצק עלים.

הוראות

1
מחממים שמן זית ו 1 כף חמאה במחבת על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פטריות עם קורט מלח. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שנוזל מתאדה והפטריות חומות בהירות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים 1/2 כף חמאה ושאלוט; מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהפטריות מקורמלות וכמעט רכות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
טפטוף בקוניאק וחומץ; מבשלים עד שהנוזל מתאדה, 1 דקה. מערבבים קרם פרש.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קוניאקקוניאק
4
מערבבים פנימה מרק עוף, מיורן ומלח ופלפל שחור לפי הטעם. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מבשלים עד להסמכה קלה והפטריות רכות, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מרז ' ורםמרז ' ורם