ראגו פטריות מעורב נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 45 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 29 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שיני שום, צימוקים זהובים, חריסה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים כף ציון של 24%. מתכונים דומים: ראגו פטריות מעורב, ראגו פטריות, ו ראגו פטריות.
הוראות
1
במחבת גדולה מחממים 2 כפות מהשמן.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים את השיטאקי ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב, עד שהם רכים ומתחילים להשחים, בערך 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים 1 כף מהשמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מוסיפים את הפטריות המעורבות ומבשלים על אש גבוהה בינונית עד שהנוזל התאדה והפטריות מתחילות להשחים, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מעורבות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6
מוסיפים את הבצל ואת הנותרים 1 כף שמן; מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב, עד שהבצל מתרכך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
זיתים, חתוכים לרבעים
7
מוסיפים את השום, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב כמה פעמים, עד ריחני, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מוסיפים את היין ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מוסיפים את העגבניות ומבשלים במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10
בקערה מקציפים את חלב הקוקוס, החרדל, הריסה והמיסו.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
Harissa
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיסו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מוסיפים למחבת עם השיטאקי, הצימוקים, הצלפים והציר. מבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב, עד להסמכה, כ -4 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה