ראגו פירות ים עם Cavatappi
ראגו פירות ים עם Cavatappi עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לך שרימפס, שמן זית, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. נסו Cavatappi Pomodoro, Cavatappi ו Chard, ו Southwestern Cavatappi (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מוסיפים בצל, שום ופלפל; מכסים ומבשלים 10 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, חשוף, 10 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה. מערבבים עגבניות, 2 כפות פטרוזיליה, ומלח; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
להוסיף צדפות. לכסות ולבשל 2 דקות. מערבבים שרימפס ודגים. להגדיל את החום בינוני גבוה; לבשל 2 דקות.
הוסף מים. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 5 דקות או עד צדפות פתוחות. השליכו פגזים שלא נפתחו.
להוסיף 1 כף שמן ופסטה; לזרוק מעיל.