ראמן עוף
עוף ראמן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 614 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח היפני. גשו לסופר וקנו שמן צמחי את הארומטיקה, עצמות העוף, מגישים אטריות שמנת לפי הוראות האריזה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 4 דקות. עם כפית ציון של 53% המנה הזאת די טובה. נסו ראמן עוף, ראמן עוף, ו עוף בסיר אחד וראמן צמחוני (מתכונים דומים).
הוראות
להביא קומקום מלא מים לרתיחה.
הניחו את קצות הכנפיים ועצמות העוף בכיור נקי, ואז שפכו את המים הרותחים על העוף. לשטוף את העוף עם מים קרים, קרצוף כל גושי דם. השלב הזה מחזק חלק מהדם על העוף כדי שתוכל לשטוף אותו והוא לא יגיע למרק שלך. בסיר קטן, מוסיפים את הכרישה, זנגביל ושום, ואז מכסים בשמן צמחי. מטגנים בעדינות על אש נמוכה בינונית עד ארומטיקה הם חום כהה, אבל לא שרוף (כ 30-40 דקות).
מוסיפים את הקומבו, קצות הכנפיים והעצמות לסיר לחץ ומכסים ב-10 כוסות מים. להביא אותו לרתיחה שנחשפה, ואז לרפרף את החלאות שצפות למעלה. תמשיך ברפרוף עד שלא תראה עוד חלאות.
הסר את קומבו ולהשליך, ולאחר מכן להוסיף כרישה מטוגנת, זנגביל ושום. לאטום את המכסה, ואז לבשל בלחץ גבוה במשך 1.5 שעות.כאשר המניה נעשית בישול, לתת לו להתקרר לטמפרטורת החדר.
יוצקים אותו דרך מסננת גדולה לתוך קערה גדולה. לסחוט את המוצקים עם הידיים כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר. תוכלו להבחין כי הנוזל מתחיל להפוך לבן שמנת. זה מה שנותן למרק את הגוף שלו כדי לוודא שאתה מקבל את כל הטיפה האחרונה.
יוצקים את המרק המתוח דרך מסננת דקה נוספת (כגון מסננת תה) לתוך מיכל נקי. אתה יכול לעצור כאן ולקרר את המניה או להמשיך.אם אתה בקירור המניה, זה צריך להיות די קל לגרד את השומן העודף עם כף. אם לא, להשתמש skimmer שומן כדי לרפרף את השומן הנוסף ולהגדיר את השומן בצד. בכל מקרה, אתה רוצה להשאיר קצת שומן מאחור. תמדוד את המרק שלך. אתה צריך בערך 6 כוסות, אם יש לך יותר, אתה צריך להרתיח אותו עד 6 כוסות, אם יש לך פחות, להוסיף water.To הפוך את שמן בצל ירוק קרמל, להוסיף את שמן שומשום יחד עם כ 2 כפות של שומן עוף כי אתה כבר ברפרוף מן המרק לסיר קטן.
שים את הסיר על חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף את הבצל הירוק טחון. מטגנים את הבצל הירוק עד שהם בינוניים לחומים כהים בצבע. כבה את החום, ולאחר מכן להוסיף בזהירות 1 כף של רוטב סויה. השמן יהיה לגמגם, כדי להיות זהיר מאוד. זה caramelizes רוטב סויה, נותן לו ניחוח קלוי נפלא. כדי להפוך את המרק, להוסיף את 6 כוסות של מלאי מתוח לסיר, להוסיף 1 כף רוטב סויה, 1 כף מלח, ואת חלב סויה בעדינות חום.להרתיח את האטריות שלך על פי הוראות החבילה או לעשות קבוצה של ראמן תוצרת בית noodles.To לסיים את הראמן לחלק את האטריות בין ארבע קערות, לשפוך את המרק על האטריות ואז למעלה עם הבחירה של תוספות. הגשתי את זה עם ביצה רכה, מנמה, בצל ירוק מגורר, ועוף chashu, אבל מה אתה העליון עם זה תלוי בך. להרתיח את האטריות שלך על פי הוראות החבילה.
שים את האטריות המבושלות בקערה ולהוסיף את התוספות. מכסים עם מרק חם, ואז טפטוף על חלק שמן בצל ירוק קרמל.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Lang & Reed Napa עמק Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.