קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

ראנצ'רוס

ראנצ'רוס
הואבוס ראנצ'רוס יכול להיות רק מקסיקניות מתכון שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. צופה הדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 358 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם עגבניות, גבינת פטה, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 31 אוהדים. זה עובד היטב כארוחת בוקר זולה למדי. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. נסו חואבוס ראנצ'רוס (ביצי ראנצ' רוס), ראנצ'רוס, ו ראנצ'רוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכינים את הסלסה: מניחים פומפיה בקערה גדולה; מגררים את העגבניות והבצל לקערה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
בצלבצל
סלסהסלסה
ציוד שתשתמש בו
פומפיהפומפיה
קערהקערה
2
מוסיפים את הג ' לפנו, השום הקצוץ, הרוטב החם, הכמון והמלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב חריףרוטב חריף
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
שוםשום
כמוןכמון
3
מחממים מחבת בינונית על אש נמוכה ומוסיפים 2 כפיות שמן זית. מטגנים את הסלסה בשמן עד שהוא מסמיך מעט, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
סלסהסלסה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוציאים לקערה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים את השעועית לאותה מחבת יחד עם השום המרוסק, 1/2 כוס מים חמים וקורט מלח; מבשלים על אש נמוכה עד לחימום, מתנפצים מעט בעזרת מזלג. בינתיים מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת אחרת. מטגנים את הביצים בצד שמש למעלה; מתבלים בפלפל.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
פלפלפלפל
שעועיתשעועית
מיםמים
ביצהביצה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מניחים 1 טורטיה חמה על כל צלחת. מחלקים את השעועית ביניהם, ואז למעלה עם ביצה מטוגנת, קצת סלסה וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
גבינהגבינה
שעועיתשעועית
סלסהסלסה
ביצהביצה
7
מפזרים כוסברה ומגישים עם הסלסה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
סלסהסלסה
8
צילום: קון פולוס

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, ונוצץ רוזתי. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ברוט ברוט טבע אנדר - & מישל פינו נואר אפס מינון. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
דראפייר ברוט טבע אנדר & מישל פינו נואר אפס מינון
דראפייר ברוט טבע אנדר & מישל פינו נואר אפס מינון
עבור אוהבי תחושות טהורות יצרנו 100% פינו נואר קובו ללא מינון. הוא מכיל רק את שאריות הסוכר הטבעיות של היין בפחות מ -2 גרם לבקבוק. יתר על כן, השימוש מינימום מוחלט של גופרית נותן את היין את החופש להביע את עצמו לחלוטין. על האף יש פרי פריך ובו בזמן פרי בשל. על החיך הוא זקוף וטהור, עם עדינות ורעננות בשפע.זהב ורמיליון בצבע. אפו של ענבים שחורים טריים, של פירות אדומים, לבנים והדרים. חיך בשפע עם בשר אפרסק כרם וזר עשבי תיבול ארומטיים. תווים חריפים קטנים בגימור. שמפניה משובחת וסרוגה היטב של טוהר רב.אידיאלי כמו אפריטיף. הליווי המושלם למאכלי ים, סשימי או אפילו גבינת עזים רכה.