ראשי
נסו "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית (מתכונים דומים).
הוראות
שים את השרימפס, חזיר, קורנפלור, בצל ירוק, ביצה, זנגביל, מלח ופלפל בקערה של מעבד מזון ודופק עד שהוא כמעט חלק. ייתכן שיהיה עליך לגרד את הקערה למטה כמה פעמים עם מרית. זה צריך להיות דומה משחה עבה, עם זאת לא צריך להיות כל חתיכות גדולות של שרימפס עזבו. אם אין לך מעבד מזון, אתה יכול לרכך את השרימפס בסכין ולערבב את כל השאר יחד בקערה ביד.
חותכים את הקרום את הלחם (הקרום יישרף אם תשאיר אותו על), ולאחר מכן לחתוך את הלחם לארבעה משולשים, ריבועים או מקלות.
מורחים על כפית של תערובת שרימפס על כל חתיכת לחם. הקפד לקבל את השרימפס כל הדרך עד הקצוות או הלחם יהיה להתכרבל בזמן הטיגון. לחץ על פיסת פטרוזיליה קטנה לתוך כל טוסט עבור צבע.
מוסיפים כ -2 סנטימטרים של שמן לסיר תחתית כבד וחום ל 350 מעלות F. השמן צריך להיות חם מאוד, או הלחם יספוג עודפי שמן, והשרימפס יקבל מבושל יתר על המידה.
מוסיף את טוסטים, צד שרימפס למטה. כאשר הקצוות של הלחם מתחילים להשחים, הופכים את הטוסט ומטגנים את הצד של הלחם עד שהוא זהוב חום.
מעבירים למתלה מצופה במגבת נייר עם צד הלחם הפונה למגבת הנייר כדי לנקז כמה שיותר שמן ככל האפשר.
מגישים עם רוטב צ ' ילי תאילנדי מתוק לטבילה.