ראשי
הבית הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 598 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, פלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית.
הוראות
לשטוף ביסודיות לייבש את הסלמון ואז לחתוך אותו מנות הגשה בגודל. לשפשף את כל המשטחים עם קצת שמן זית ואז מלח ופלפל בשני הצדדים.
מפזרים קצת אבקת בצל משני הצדדים, ולאחר מכן להשתמש במטגן או zester אחר כדי לגלח את שיטאקה מיובש על שני הצדדים של הסלמון.
מחממים מחבת ברזל יצוק עד חם מאוד ואז מניחים את הסלמון על העור בצד המחבת למטה. מבשלים עד שהעור חום ופריך והסלמון מבושל כ-1/3 מהדרך במעלה הפילה. הפוך ואז לבשל את הצד השני עד השחמה קלות ולאחר מכן להעביר צלחת לנוח.עבור הסלט, לשים את המזונה בקערה עם sunchokes julienned ואז להתלבש בקלילות עם התזה של שמן זית, שפריץ של מיץ לימון מאייר קמצוץ של מלח ופלפל. לזרוק מעיל ואז לשים ערימה של סלט על צלחת. למעלה עם הסלמון ומגישים עם כמה קטעי אשכוליות לכמה מתיקות.