המתכון פיצה Flatbread רב פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 3 שעות ו-15 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 700 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך חמאה, גבינת מוצרלה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: פיצה בטטה עגבניות פטריות, פיצה בלחם שטוח עם פטריות, שאלוט וגרוייר, ו פילאף פטריות רב תבואה.
הוראות
1
ממיסים מלח, סוכר ושמרים במים החמים ומאפשרים לשמרים להוכחה. הגהה לוקח בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
מניחים קמח במעבד מזון מצויד להב בצק, ודרך צינור ההזנה עם מעבד מזון פועל, לאט לשפוך את תערובת שמרים מוגהה, עד הבצק מגיע יחד והוא מסה מלוכדת.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מעבירים את הבצק ללוח מקומח, ולשים במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
מניחים בקערה, מכסים במגבת צלחת נקייה ומאפשרים לבצק לעלות, כך שהוא מכפיל בערך בנפח. (זה ייקח בערך 30 דקות עד 1 שעה). הבצק עלה מספיק אם אתה עושה חריץ עם האצבע שלך וזה לא קופץ בחזרה.) אגרוף הבצק למטה ולחלק 6 כדורים בגודל שווה. מכסים במגבת ומאפשרים לו לעלות שוב. (מאפשר לבצק לעלות בפעם השנייה נותן לו מרקם עדין.) Note: It will not rise as much the second time.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוף
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
בעוד הבצק עולה, להכין את ציפוי פיצה "הבסיס".
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
6
מחממים את החמאה במחבת סאוט גדולה על חום בינוני-גבוה ובצלרי סאוט ותימין עד שהבצל מתחיל להפוך שקוף. (אם אתה משתמש פטריות מיובשות, להסיר אותם מן הנוזל השרייה שלהם, להרים אותם כך כל חצץ נשאר בתחתית.)
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשות
שאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את הפורצ ' יני למחבת, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומבשלים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הסר מהחום, מערבבים בקרם כבד, וגורף למעבד מזון. דופק לקצוץ ולהניח בצד לנוח. זהו ציפוי הבסיס שלך
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
9
מחממים תנור ל 450 מעלות F. על משטח מקומח, למתוח את הבצק לתוך 6 (6 על 8 אינץ') אליפסות ולנער קמח תירס על שני הצדדים של הבצק. (הקרום יהיה par-אפוי משני הצדדים על הכיריים לפני שאתה מוסיף את הציפוי להיות אפוי.) במחבת 12 אינץ ' תחתית כבדה אשר יש מכסה, לחמם כמות קטנה של שמן על חום בינוני. (לסובב את השמן כדי לצפות את כל החלק הפנימי של המחבת.)
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
להעביר כל אליפסה בצק למחבת, המאפשר צד 1 לבשל ולהקשיח קלות לפני מרפרף אותו עם מלקחיים. כאשר שני הצדדים של כל אליפסה הם par-אפוי בדרך זו, להעביר לאבן פיצה. כף הציפוי הבסיס לתוך מרכז קרום עכשיו קלוי, מתפשט באופן שווה על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
לציפוי הגמר, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני במחבת גדולה ומבשלים את הפורצ ' יני, קרמיני, שיטאקי, שום ותימין עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מורחים באופן שווה על ציפוי הבסיס ולהניח פרוסות מוצרלה טריים מעל.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה טרייה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
13
אופים בתנור במשך כ 10 דקות עד גבינה נמס וקצוות של קרום הם זהובים.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.