רביולי אביב עם קרם פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רביולי האביב עם פסטו קרם. מנה אחת מכילה 524 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. גשו לסופר וקנו מלח, רביולי מלא גבינה, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו רביולי עם פורי ירקות האביב, רביולי פסטו, ו רביולי עם רוטב פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. מבשלים שעועית ירוקה ופלפל פעמון בשמן כ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך במכרז. מערבבים עגבניות ומלח. לבשל 3 דקות.
בזמן שהירקות מבשלים, מבשלים ומנקזים רביולי לפי ההוראות.
מערבבים שמנת חמוצה, פסטו וקליפות לימון בקערה קטנה.
לזרוק רביולי מבושל חם עם תערובת ירקות תערובת שמנת חמוצה.