קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

רביולי אגוזים ושוקולד

רביולי אגוזים ושוקולד
רביולי שוקולד אגוזי לוז הוא חלב חינם מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לך לחנות ותביא ממרח אגוזי לוז שוקולד, שמן צמחי, עטיפות וונטון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מתכון סלט אגוזי לוז & צ'ארד רביולי, רביולי פטריות בר עם רוטב חמאת אגוזים, ו רביולי קבוצ'ה עם רוטב קרם אגוזים קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
קו גיליון אפייה עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
3
מניחים עטיפת וונטון 1 על משטח העבודה.
4
מברשת את הקצוות של העטיפה בקלילות עם ביצה. כף 1 כף של אגוזי לוז שוקולד להתפשט למרכז העטיפה. מקפלים את העטיפה באלכסון במחצית על המילוי ולחץ על הקצוות של העטיפה כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
(קיבלר)(קיבלר)
5
מניחים את הרביולי על תבנית האפייה מוכנה. חזור עם עטיפות וונטון שנותרו, ביצה, וממרח אגוזי לוז שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
רביולירביולי
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
מחממים התנור ל 200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הוסף מספיק שמן למחבת גדולה וכבדה כדי להגיע לעומק של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מחממים את השמן מעל חום בינוני עד 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
עובדים בקבוצות, מוסיפים בזהירות את הרביולי לשמן החם ומבשלים עד שהם זהובים חום, כ 45 שניות לכל צד. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הרביולי לצלחת מרופדת מגבות נייר כדי לנקז. לאחר מכן, להעביר את רביולי מבושל לתבנית אפייה אחרת ולשמור אותם חמים בתנור תוך טיגון רביולי הנותרים. (רביולי מטוגן יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. לקרר אותם לחלוטין, ואז לכסות ולקרר. לפני ההגשה, מניחים אותם על תבנית אפייה ולחמם מחדש בתנור שחומם מראש 375 מעלות F רק עד שהם מחוממים דרך, כ 7 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
לרסס את הצד העליון של עלי המנטה בקלילות רבה עם תרסיס nonstick. עבודה עם עלה 1 בכל פעם, לדלות את הצד המצופה של העלים בסוכר מעיל בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
11
מסדרים 2 רביולי מטוגן על כל צלחת. אבק רביולי עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
רביולירביולי
12
מקשטים עם עלי נענע מסוכרים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.