קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

רביולי אפונה טרי עם פרושוטו פריך

רביולי אפונה טרי עם פרושוטו פריך
רביולי אפונה טרי עם פרושוטו פריך עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 184 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר ופלפל טרי סדוק, ריקוטה חלב, פרושוטו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו לעטוף ירקות טריים מהירים עם פרושוטו פריך, פסטת צדפות טריות עם רוטב בזיליקום לבן שמנת + פרושוטו פריך, ו קישואים וגבינת עיזים עם נענע טרי, צנוברים ופרושוטו פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים את השמן במחבת, מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הפרושוטו ומבשלים עד קריספ.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
4
להסיר ולנקז על מגבות נייר. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
שמן קל צלחת הגשה עם חלק prosciutto crisping שמן ולשים אותו בתנור חם עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מסננים את הריקוטה של לחות עודפת מסננת רשת בסדר במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
הוסף את האפונה ו blanch אותם עד רק מכרז, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
9
להעביר את האפונה לאמבט מים קרח, כדי לזעזע ולהפסיק את הבישול ולשמור על הצבע. שמור את סיר המים החמים על הכיריים כדי לבשל את הרביולי.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
רביולירביולי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מעבירים את האפונה למעבד מזון ומחית עם ריקוטה סחוט ומלח ופלפל, לפי הטעם. שים כפית (או יותר בהתאם לגודל wonton) של תערובת אפונה במרכז כל עטיפת wonton; להימנע overfilling. לצבוט את הקצוות החיצוניים הפנימיים של וונטון עם מים וקיפול, צובט סביב הגבולות כדי להבטיח כי רביולי הוא אטום היטב. חזור עם עטיפות wonton הנותרים ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
רביולירביולי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
11
מביאים את הסיר של מים חמים לרתיחה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
זרוק את הרביולי, בקבוצות, לתוך המים הרותחים ומבשלים עד העטיפה הופך שקוף מעט, על 3 דקות. עם כפית מחוררת או רחפן, להעביר את רביולי מבושל לצלחת המשרתים משומנים קלות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
SkimmerSkimmer
13
טפטוף עם שמן זית חדור לימון העליון עם פרושוטו פריך וכמה אפונה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
14
מגישים באופן מיידי.