קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

רביולי אפונה טרי עם פרושוטו פריך

רביולי אפונה טרי עם פרושוטו פריך
רביולי אפונה טרי עם פרושוטו פריך עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 184 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר ופלפל טרי סדוק, ריקוטה חלב, פרושוטו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו לעטוף ירקות טריים מהירים עם פרושוטו פריך, פסטת צדפות טריות עם רוטב בזיליקום לבן שמנת + פרושוטו פריך, ו קישואים וגבינת עיזים עם נענע טרי, צנוברים ופרושוטו פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים את השמן במחבת, מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הפרושוטו ומבשלים עד קריספ.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
4
להסיר ולנקז על מגבות נייר. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
שמן קל צלחת הגשה עם חלק prosciutto crisping שמן ולשים אותו בתנור חם עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מסננים את הריקוטה של לחות עודפת מסננת רשת בסדר במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
הוסף את האפונה ו blanch אותם עד רק מכרז, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
9
להעביר את האפונה לאמבט מים קרח, כדי לזעזע ולהפסיק את הבישול ולשמור על הצבע. שמור את סיר המים החמים על הכיריים כדי לבשל את הרביולי.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
רביולירביולי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מעבירים את האפונה למעבד מזון ומחית עם ריקוטה סחוט ומלח ופלפל, לפי הטעם. שים כפית (או יותר בהתאם לגודל wonton) של תערובת אפונה במרכז כל עטיפת wonton; להימנע overfilling. לצבוט את הקצוות החיצוניים הפנימיים של וונטון עם מים וקיפול, צובט סביב הגבולות כדי להבטיח כי רביולי הוא אטום היטב. חזור עם עטיפות wonton הנותרים ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
רביולירביולי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
11
מביאים את הסיר של מים חמים לרתיחה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
זרוק את הרביולי, בקבוצות, לתוך המים הרותחים ומבשלים עד העטיפה הופך שקוף מעט, על 3 דקות. עם כפית מחוררת או רחפן, להעביר את רביולי מבושל לצלחת המשרתים משומנים קלות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
SkimmerSkimmer
13
טפטוף עם שמן זית חדור לימון העליון עם פרושוטו פריך וכמה אפונה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
14
מגישים באופן מיידי.