רביולי אפונה טרי עם פרושוטו פריך
רביולי אפונה טרי עם פרושוטו פריך עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 184 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר ופלפל טרי סדוק, ריקוטה חלב, פרושוטו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו לעטוף ירקות טריים מהירים עם פרושוטו פריך, פסטת צדפות טריות עם רוטב בזיליקום לבן שמנת + פרושוטו פריך, ו קישואים וגבינת עיזים עם נענע טרי, צנוברים ופרושוטו פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
מחממים את השמן במחבת, מעל חום בינוני.
מוסיפים את הפרושוטו ומבשלים עד קריספ.
להסיר ולנקז על מגבות נייר. תניח בצד.
שמן קל צלחת הגשה עם חלק prosciutto crisping שמן ולשים אותו בתנור חם עד מוכן לשרת.
מסננים את הריקוטה של לחות עודפת מסננת רשת בסדר במשך 10 עד 15 דקות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני.
הוסף את האפונה ו blanch אותם עד רק מכרז, על 2 עד 3 דקות.
להעביר את האפונה לאמבט מים קרח, כדי לזעזע ולהפסיק את הבישול ולשמור על הצבע. שמור את סיר המים החמים על הכיריים כדי לבשל את הרביולי.
מעבירים את האפונה למעבד מזון ומחית עם ריקוטה סחוט ומלח ופלפל, לפי הטעם. שים כפית (או יותר בהתאם לגודל wonton) של תערובת אפונה במרכז כל עטיפת wonton; להימנע overfilling. לצבוט את הקצוות החיצוניים הפנימיים של וונטון עם מים וקיפול, צובט סביב הגבולות כדי להבטיח כי רביולי הוא אטום היטב. חזור עם עטיפות wonton הנותרים ומילוי.
מביאים את הסיר של מים חמים לרתיחה על חום בינוני.
זרוק את הרביולי, בקבוצות, לתוך המים הרותחים ומבשלים עד העטיפה הופך שקוף מעט, על 3 דקות. עם כפית מחוררת או רחפן, להעביר את רביולי מבושל לצלחת המשרתים משומנים קלות.
טפטוף עם שמן זית חדור לימון העליון עם פרושוטו פריך וכמה אפונה.