רביולי גבינה עם פסטו
רביולי גבינה עם פסטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך עלי בזיליקום, שמן זית, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 דקות. וזה טוב. נסו רביולי ארבע גבינות עם פסטו עשב, רביולי גבינת עיזים w / רוטב פסטו חורף, ו רביולי פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל רביולי על פי הוראות החבילה; להשמיט מלח ושומן.
מערבבים תרד, בזיליקום, מלח, פלפל אדום, ושום במעבד מזון. עם ריצת מעבד, להוסיף מרק, שמן זית, ומיץ לימון דרך מצנח עד התערובת חלקה.
מערבבים רביולי, פסטו, ועגבניות בסיר בינוני על חום בינוני גבוה; לבשל 1 דקה או עד חם. כפית 3/4 כוס לתוך כל אחד 4 קערות; מפזרים כל מנה עם 2 כפות גבינה ועל 4 כפיות אגוזים.
מקשטים עם עלי בזיליקום, אם תרצה.
משחק יין: המנה העשירה הזו זקוקה ללבן פריך כדי לרענן את החיך. Costamolino Vermentino di Sardegna 2010 ($1
מתובלן ומרענן עם פירות טרופיים וקצה צמחים כדי להתאים את הבזיליקום. -- ג ' פרי לינדנמות
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
רביולי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו, ורדיקיו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Barone Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.