קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

רביולי גבינת בטטה ועז

רביולי גבינת בטטה ועז
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לך שמן צ'ילי, זרעי דלעת, גבינת עיזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 84%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מבשלים את הספר: רביולי בטטה במרק גבינה, פחזניות גבינת עיזים בטטה, ו כדורי בטטה עם גבינת עיזים.

הוראות

1
למילוי, לאפות, קיטור או מיקרוגל את תפוחי האדמה, ואז בערך מחית.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים עם זרעי דלעת וגבינה עיזים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
גבינת עיזיםגבינת עיזים
3
עבור הפסטה, מניחים את הקמח וקמצוץ מלח במעבד מזון וסדקים בביצים. דופק עד תערובת יוצרת פירורים למראה דביק. להפוך את התערובת החוצה על משטח מקומח קלות להביא יחד כדי ליצור בצק מוצק. ללוש במשך 5 דקות עד שהבצק מרגיש חלק, לעטוף בסרט נצמד וצינה במשך 30 דקות. כדי לעשות ביד, לעצב קמח לתוך טבעת על משטח עבודה, לפצח ביצים לאמצע, ואז בהדרגה לעבוד את הקמח לתוך ביצים באמצעות האצבעות שלך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
חותכים את הפסטה לרבעים, ואז לגלגל את כל חתיכה באמצעות מכונת פסטה. אבק עם קמח כמו שאתה הולך ולהעביר אותו חריץ על הגדרה דקה כל גליל שני. המשך עד שתגיע להגדרה הלפני אחרונה. אם אתה אוהב את הפסטה שלך רזה מאוד ועדין, אתה יכול ללכת על ההגדרה הרזה ביותר. אם אין לך מכונה, להשתמש מערוך כבד לגלגל את הבצק דק ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
חותמת את סיבובים באמצעות חותך רביולי או קאטר ביסקוויט 6cm לעבוד במהירות כך הפסטה לא להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
רביולירביולי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
להניח את העיגולים על משטח מאובק סולת ולכסות עם סרט נצמד כפי שאתה חותך את השאר.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
7
מניחים כפית קטנה של מילוי במרכז כל סיבוב. לצנן את הקצוות עם מים, ואז כריך סיבוב נוסף על גבי. השתמש בקצות האצבעות כדי לאטום את הקצוות, מנסה לגרש את כל האוויר כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
8
הניחו את הרביולי על מגבת תה מאובקת למחצה לייבוש למשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
רביולירביולי
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
9
מבשלים רביולי במחבת גדולה של מים מלוחים רותחים בעדינות במשך 4-5 דקות. אין להשתמש ברתיחה מתגלגלת מלאה כפי שהוא עשוי להפוך רביולי לפצל.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מסננים, ומגישים עם קצת שמן צ ' ילי, פרמזן וזרעי דלעת.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.