רביולי גבינת בטטה ועז
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לך שמן צ'ילי, זרעי דלעת, גבינת עיזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 84%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מבשלים את הספר: רביולי בטטה במרק גבינה, פחזניות גבינת עיזים בטטה, ו כדורי בטטה עם גבינת עיזים.
הוראות
למילוי, לאפות, קיטור או מיקרוגל את תפוחי האדמה, ואז בערך מחית.
מערבבים עם זרעי דלעת וגבינה עיזים.
עבור הפסטה, מניחים את הקמח וקמצוץ מלח במעבד מזון וסדקים בביצים. דופק עד תערובת יוצרת פירורים למראה דביק. להפוך את התערובת החוצה על משטח מקומח קלות להביא יחד כדי ליצור בצק מוצק. ללוש במשך 5 דקות עד שהבצק מרגיש חלק, לעטוף בסרט נצמד וצינה במשך 30 דקות. כדי לעשות ביד, לעצב קמח לתוך טבעת על משטח עבודה, לפצח ביצים לאמצע, ואז בהדרגה לעבוד את הקמח לתוך ביצים באמצעות האצבעות שלך.
חותכים את הפסטה לרבעים, ואז לגלגל את כל חתיכה באמצעות מכונת פסטה. אבק עם קמח כמו שאתה הולך ולהעביר אותו חריץ על הגדרה דקה כל גליל שני. המשך עד שתגיע להגדרה הלפני אחרונה. אם אתה אוהב את הפסטה שלך רזה מאוד ועדין, אתה יכול ללכת על ההגדרה הרזה ביותר. אם אין לך מכונה, להשתמש מערוך כבד לגלגל את הבצק דק ככל האפשר.
חותמת את סיבובים באמצעות חותך רביולי או קאטר ביסקוויט 6cm לעבוד במהירות כך הפסטה לא להתייבש.
להניח את העיגולים על משטח מאובק סולת ולכסות עם סרט נצמד כפי שאתה חותך את השאר.
מניחים כפית קטנה של מילוי במרכז כל סיבוב. לצנן את הקצוות עם מים, ואז כריך סיבוב נוסף על גבי. השתמש בקצות האצבעות כדי לאטום את הקצוות, מנסה לגרש את כל האוויר כמו שאתה הולך.
הניחו את הרביולי על מגבת תה מאובקת למחצה לייבוש למשך כמה דקות.
מבשלים רביולי במחבת גדולה של מים מלוחים רותחים בעדינות במשך 4-5 דקות. אין להשתמש ברתיחה מתגלגלת מלאה כפי שהוא עשוי להפוך רביולי לפצל.
מסננים, ומגישים עם קצת שמן צ ' ילי, פרמזן וזרעי דלעת.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.