קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

רביולי גבינת בטטה ועז

רביולי גבינת בטטה ועז
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לך שמן צ'ילי, זרעי דלעת, גבינת עיזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 84%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מבשלים את הספר: רביולי בטטה במרק גבינה, פחזניות גבינת עיזים בטטה, ו כדורי בטטה עם גבינת עיזים.

הוראות

1
למילוי, לאפות, קיטור או מיקרוגל את תפוחי האדמה, ואז בערך מחית.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים עם זרעי דלעת וגבינה עיזים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
גבינת עיזיםגבינת עיזים
3
עבור הפסטה, מניחים את הקמח וקמצוץ מלח במעבד מזון וסדקים בביצים. דופק עד תערובת יוצרת פירורים למראה דביק. להפוך את התערובת החוצה על משטח מקומח קלות להביא יחד כדי ליצור בצק מוצק. ללוש במשך 5 דקות עד שהבצק מרגיש חלק, לעטוף בסרט נצמד וצינה במשך 30 דקות. כדי לעשות ביד, לעצב קמח לתוך טבעת על משטח עבודה, לפצח ביצים לאמצע, ואז בהדרגה לעבוד את הקמח לתוך ביצים באמצעות האצבעות שלך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
חותכים את הפסטה לרבעים, ואז לגלגל את כל חתיכה באמצעות מכונת פסטה. אבק עם קמח כמו שאתה הולך ולהעביר אותו חריץ על הגדרה דקה כל גליל שני. המשך עד שתגיע להגדרה הלפני אחרונה. אם אתה אוהב את הפסטה שלך רזה מאוד ועדין, אתה יכול ללכת על ההגדרה הרזה ביותר. אם אין לך מכונה, להשתמש מערוך כבד לגלגל את הבצק דק ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
חותמת את סיבובים באמצעות חותך רביולי או קאטר ביסקוויט 6cm לעבוד במהירות כך הפסטה לא להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
רביולירביולי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
להניח את העיגולים על משטח מאובק סולת ולכסות עם סרט נצמד כפי שאתה חותך את השאר.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
7
מניחים כפית קטנה של מילוי במרכז כל סיבוב. לצנן את הקצוות עם מים, ואז כריך סיבוב נוסף על גבי. השתמש בקצות האצבעות כדי לאטום את הקצוות, מנסה לגרש את כל האוויר כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
8
הניחו את הרביולי על מגבת תה מאובקת למחצה לייבוש למשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
רביולירביולי
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
9
מבשלים רביולי במחבת גדולה של מים מלוחים רותחים בעדינות במשך 4-5 דקות. אין להשתמש ברתיחה מתגלגלת מלאה כפי שהוא עשוי להפוך רביולי לפצל.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מסננים, ומגישים עם קצת שמן צ ' ילי, פרמזן וזרעי דלעת.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.